Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τη Μαρία Μπεκατώρου

Η επίσημη ανακοίνωση για τη Μαρία Μπεκατώρου

Είναι οριστικό και με τη… βούλα. Η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει να είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για τα επόμενα τρία χρόνια.

Άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr οι δύο πλευρές, ο σταθμός και η παρουσιάστρια, τα είχαν συμφωνήσει και υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Επίσημα λοιπόν και με δελτίο Τύπου ανακοινώνεται ότι «ο ΑΝΤ1 ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μαρία Μπεκατώρου για 2+1 έτη. Η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από το 2013 και καταγράφει σταθερά πρωτιές σε δυναμικά και πρωτότυπα ψυχαγωγικά projects.

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν με τα προγράμματα «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar» τα οποία βρέθηκαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με συνολικό μέσο όρο 19,0% και 24,5% αντίστοιχα, στα δυναμικά κοινά».

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι από την αρχή της επόμενης σεζόν, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά αν θα βγει καινούργιος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις