Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΡΕΝ για την Ιζαμπέλα Σασλόγλου

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΡΕΝ για την Ιζαμπέλα Σασλόγλου

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο ΟΡΕΝ με τον τηλεοπτικό σταθμό να ανακοινώνει ότι η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού.

Επίσημα λοιπόν «Το OPEN ανακοινώνει ότι η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στην ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Προγράμματος του σταθμού.

Η κ. Σασλόγλου με εξαιρετικά επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή ως ανώτατο στέλεχος ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και της δημόσιας τηλεόρασης, θα προχωρήσει στον επανασχεδιασμό, τη στρατηγική ανάπτυξη και επανατοποθέτηση του ψυχαγωγικού προγράμματος. Η Διοίκηση του OPEN την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο».

Να αναφέρουμε ότι τη σεζόν που ολοκληρώνεται το ΟΡΕΝ δεν στάθηκε δυνατά στη «μάχη» της τηλεθέασης με αποτέλεσμα να υπάρξει συμφωνία της ιδιοκτησίας με την Barking Well Media για να αναλάβει τις παραγωγές στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα σχεδιάζεται το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν, αλλά και της καλοκαιρινής περιόδου σε μία προσπάθεια το κανάλι της Παιανίας να κερδίσει ξανά με το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις