Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου – «Κατάλληλη για 8» με το ΕΣΡ απόν

Η επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου – «Κατάλληλη για 8» με το ΕΣΡ απόν

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου για την καινούργια σεζόν και με καινούργιους συνεργάτες στο πλάι της αλλά και καινούργιους αντιπάλους απέναντί της!

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για να λέει ξανά «Ευτυχείτε» μέσα από τη συχνότητα του OPEN και όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου «έχοντας μαζί της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων! 

Η αγαπημένη πρωινή παρέα, θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, παρασκήνιο, καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, αλλά και νέες ενότητες που θα γίνουν… “talk of the town”. 

Η Κατερίνα μαζί με την ομάδα της εκπομπής, δουλεύουν με τις μηχανές στο “φουλ” κι ετοιμάζουν για σας, ένα πρωινό γεμάτο θετική ενέργεια!».

Βέβαια στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος ούτε για τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τηλεθεατές για θέματα που τους απασχολούν, ούτε για τα «Διλήμματα», τη στήλη με δραματοποιημένα κάποια από αυτά τα «ερωτικά θέματα», που είναι από τα μεγάλα… ατού της εκπομπής που όμως παραμένει «κατάλληλη για τηλεθεατές άνω των 8 ετών», ενώ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης φαίνεται να ασχολείται με άλλα… θέματα!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι με αυτά τα «θέματα» στο κανάλι της Παιανίας έβλεπαν… χαρά στους πίνακες τηλεθέασης έστω και αν στη συνέχεια οι τηλεθεατές είχαν… δίλημμα για να παραμείνουν στη συχνότητά του. Φέτος πάντως με πιο σκληρό και δυνατό ανταγωνισμό στα υπόλοιπα κανάλια θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα συνεχίσουν να… ευτυχούν με τα ραβασάκια τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις