Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ ανοίγει το Ράδιο Eurovision

Η ΕΡΤ ανοίγει το Ράδιο Eurovision
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σε ρυθμούς Eurovision η ΕΡΤ δημιουργώντας το νέο διαδικτυακό της ραδιόφωνο αφιερωμένο στον μουσικό διαγωνισμό.

Από σήμερα λοιπόν, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision αποκτά το δικό του webradio, το Ράδιο Eurovision. Στο radioeurovision.gr και στο ertecho.gr οι φίλοι του διαγωνισμού θα μπορούν να απολαμβάνουν τραγούδια επτά δεκαετιών: από το 1956 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός στο Λουγκάνο, μέχρι και φέτος, στον δρόμο για το Λίβερπουλ και τον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Εurovision.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν μπορούν να ακούσουν όλα τα ελληνικά και ξένα τραγούδια των μεγάλων τελικών, τους νικητές που έγραψαν ιστορία, τους ηττημένους που αγαπήσαμε, τις μεγάλες επιτυχίες που μπορεί να μη γνωρίζαμε ότι ξεκίνησαν από τη Eurovision, αλλά και τους καλλιτέχνες που ξεπέρασαν τα όρια του διαγωνισμού και απέκτησαν διεθνή φήμη. Παρακολουθήστε την εξέλιξη στο ευρωπαϊκό ελαφρό τραγούδι με το πέρας των δεκαετιών. Θυμηθείτε βραδιές μεγάλων τελικών της Eurovision.

Το ιντερνετικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ επιμελήθηκαν η Μαρία Κοζάκου και ο Παναγιώτης Χρονόπουλος και είναι ένα ραδιόφωνο αποκλειστικά για τη Eurovision, με 24ωρη, συνεχή ροή χωρίς διαφημίσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις