Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ και ο κορονοϊός

Η ΕΡΤ και ο κορονοϊός

Αναστάτωση επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού σε εργαζόμενο στη ροή της ΕΡΤ.

Αρκετοί μάλιστα από τους εργαζομένους υποστηρίζουν πως η διοίκηση όχι μόνο δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης αλλά καθυστέρησε πολύ να αντιδράσει και στο πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Συγκεκριμένα ενώ επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι και μάλιστα στο δελτίο των 6 υποστήριξαν ότι έχει γίνει η απολύμανση, αυτή ξεκίνησε μετά τις επτά και έγινε μόνο σε δύο χώρους, στη ροή και στο μάστερ.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου την ώρα που η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων έλεγε ότι έγινε η απολύμανση, υπήρξε έντονη αντίδραση από εργαζομένους για την ψευδή είδηση!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ανώτατο στέλεχος της ΕΡΤ επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ που του είπε ότι πρέπει να γίνει απολύμανση στους χώρους όπου ο νοσούντας παρέμεινε περισσότερο από δέκα λεπτά.

Έτσι λοιπόν λήφθηκε η απόφαση να γίνει απολύμανση σε αυτούς τους χώρους, ενώ δόθηκε εντολή στο χώρο εστίασης να περαστεί με χλωρίνη. Παράλληλα η διοίκηση της ΕΡΤ υποστηρίζει ότι όσοι είχαν εργαστεί με τον νοσούντα πήραν άδεια για να παραμείνουν σπίτι τους, αλλά με άλλους να υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε καθυστερημένα.

Τέλος εντύπωση αλλά και αντιδράσεις προκαλεί πως ενώ θα έπρεπε να είχε μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων, όπως γίνεται στις περισσότερες επιχειρήσεις, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να βγάλει και μία ακόμα καθημερινή εκπομπή ενώ μάλιστα δεν έχουν περιοριστεί καθόλου οι καλεσμένοι των εκπομπών…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις