Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Καίτη Γαρμπή ενώνει τους «Μουρμούρηδες» για πρώτη φορά

Η Καίτη Γαρμπή ενώνει τους «Μουρμούρηδες» για πρώτη φορά

Παραμονή πρωτοχρονιάς με πολύ γέλιο… και πολύ τραγούδι. Οι ήρωες της πετυχημένης σειράς του ALPHA θα προσφέρουν στους τηλεθεατές αυτό που έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι γνωρίζουν πολύ καλά, ενώ στην παρέα τους θα είναι και η Καίτη Γαρμπή για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά με πολλά τραγούδια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μάλιστα θα ενώσει τους «Μουρμούρηδες» για πρώτη φορά αφού όλοι τους θα βρεθούν στο σπίτι της για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ας πάρουμε όμως την ιστορία… ή μάλλον τις ιστορίες από την αρχή για να καταλάβετε πώς τα τέσσερα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς του ALPHA θα βρεθούν μαζί… το ένα δίπλα στο άλλο, παρέα με την Καίτη Γαρμπή.

Η πρωτοχρονιάτικη ιστορία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» λοιπόν ξεκινά λόγω της… απατεωνιάς ενός επιστάτη που αποφασίζει να ενοικιάσει τη βίλα που έχει αναλάβει να προσέχει. Έτσι τα τέσσερα ζευγάρια… για διαφορετικούς λόγους το καθένα… θα βρεθούν εκεί…! Κάποιοι με το ζόρι, κάποιοι λόγω ανάγκης, κάποιοι κρυφά και κάποιοι θέλοντας να κάνουν έκπληξη θα βρεθούν εκεί και θα γνωριστούν μεταξύ τους… όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Αυτό που είναι όμως σίγουρο είναι ότι η συνάντησή τους θα προκαλέσει… πολύ γέλιο και ανατροπές. Ειδικά όταν ανοίξει η πόρτα και ανάμεσά τους βρεθεί η Καίτη Γαρμπή που αποφάσισε με την ορχήστρα της να περάσει την παραμονή στο σπίτι της. Και εκεί… όλοι μονιάζουν… τραγουδούν… και μουρμουράνε με πολύ χιούμορ… όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια. 

Παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν, στις 10 το βράδυ, τα τέσσερα αγαπημένα «μουρμούρικα» ζευγάρια της τηλεόρασης θα είναι στον αέρα του ALPHA για να αποχαιρετήσουμε μαζί τους τη χρονιά που φεύγει και με πολύ τραγούδι να υποδεχτούμε αισιόδοξα αυτή που έρχεται…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις