Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Μενεγάκη αναζητά τους συνεργάτες της

Η Μενεγάκη αναζητά τους συνεργάτες της

Αν και απομένουν λίγα εικοσιτετράωρα για να καλησπερίσει ξανά τους τηλεθεατές για την καινούργια σεζόν η Ελένη Μενεγάκη ακόμα… φτιάχνει την «Ελένη» της!

Προσπαθώντας την προηγούμενη σεζόν να κάνει αλλαγές… πολλές αλλαγές… πάρα πολλές αλλαγές… αλλά που όπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης δεν έτυχαν (δικαιολογημένα) θερμής ανταπόκρισης από το τηλεοπτικό κοινό, αποφάσισε πως και φέτος θα κάνει αλλαγές σε πρόσωπα. Έτσι από τα γραφεία της εκπομπής έχει περάσει πολύς κόσμος, πάρα πολύς κόσμος… μα πάρα πολύς κόσμος, αλλά τελικά κανείς δεν κλείνει.

Βέβαια ένα πρόσωπο –και συγκεκριμένα γυναίκα- ήταν πολύ κοντά να βρεθεί στην ομάδα της αλλά για πολλούς λόγους τελικά η συμφωνία χάλασε. Έτσι λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της «Ελένης» ακόμα αναζητούνται δύο πρόσωπα, ένας άντρας και μία γυναίκα, που θα πλαισιώσουν τη Μενεγάκη είτε για να σχολιάζουν τα της επικαιρότητας είτε για να φέρνουν «πρωτογενή θέματα»!

Βέβαια η Ελένη είναι αποφασισμένη ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα «κόψει» την κορδέλα για την καινούργια σεζόν και αν μέχρι τότε δεν έχει βρει τα άτομα που θα της έχουν κάνει «κλικ» να είναι στην «Ελένη» της τότε θα συνεχίσει να τα αναζητά, ανάλογα με την πορεία της εκπομπής της στους πίνακες τηλεθέασης. Πάντως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη για την παρουσιάστρια αφού εκτός από τους… απέναντι έχει να αντιμετωπίσει και πρόσωπα μέσα από το κανάλι της Κάντζας που… δεν λένε και τα καλύτερα για την «Ελένη» της…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις