Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη

Η νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό Κατερίνα Ζαρίφη και μάλιστα όχι εκεί που περίμεναν πολλοί ότι θα την δούμε τη νέα σεζόν.

Τη φετινή σεζόν η Κατερίνα Ζαρίφη πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο MEGA και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικά για την παρουσίαση του 5Χ5 στον ΑΝΤ1, έχοντας αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, την επόμενη σεζόν θα βρεθεί… απέναντι από το τηλεπαιχνίδι, αν βέβαια αυτό βγει στον αέρα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η Κατερίνα Ζαρίφη έχει κάνει επαφές με τη διοίκηση του ΟΡΕΝ για να αναλάβει την ερχόμενη σεζόν την παρουσίαση καθημερινής μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της εκπομπής θα είναι η σχολιαστική «ματιά» της Ζαρίφη σε όσα γίνονται στο χώρο της σόου μπιζ, αλλά και σε δηλώσεις πολλών… σελέμπριτις.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, επιθυμία της διοίκησης του ΟΡΕΝ είναι να «χτιστεί» μία καθημερινή εκπομπή που θα έχει δραστικό ρόλο και λόγο και το τηλεοπτικό κοινό που θα σχολιάζει μαζί με τη Ζαρίφη… πολλά που αξίζει να σχολιαστούν.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με τη διοίκηση του σταθμού με τις δύο πλευρές να έχουν σχεδόν συμφωνήσει, οπότε αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισφραγιστεί η συμφωνία, ώστε τη νέα σεζόν η Κατερίνα Ζαρίφη να περιμένει καθημερινά, γύρω στις δύο το μεσημέρι τους τηλεθεατές να… σχολιάσουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν μαζί της, αλλά κυρίως να γελάσουν και να περάσουν καλά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις