Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η περίεργη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού

Η περίεργη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού

Με μία ανακοίνωση που «γεννά» πολλά ερωτηματικά ο σταθμός του Αμαρουσίου υποδέχεται στο δυναμικό του τη Δούκισσα Νομικού.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 η διοίκηση του σταθμού αναζητούσε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, δίπλα από τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπήρξαν… ορισμένες διαφωνίες για το συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας και τα… όρια στο ρόλο, με τα συμβόλαια να πηγαινοέρχονται και την ανακοίνωση να καθυστερεί. Πριν από λίγο όμως, ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του καλωσορίζει «με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του», αλλά χωρίς να αναφέρει το Πρωινό και το ακριβές πλαίσιο συνεργασίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1».

 Σαφώς και αναμένεται η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό με… πρώτο όνομα τον Γιώργο Λιάγκα αφού αποχώρησε η Φαίη Σκορδά, αλλά δικαιολογημένα η συγκεκριμένη ανακοίνωση που δεν αναφέρει το ρόλο της Δούκισσας στην πρωινή εκπομπή προκαλεί ερωτηματικά για το πόσο… χαρούμενοι είναι… ή θα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη συνεργασία, αφήνοντας μάλιστα… παραθυράκια και για άλλα… ψυχαγωγικά προγράμματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις