Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Βίκυ Σταυροπούλου κάνει ποδαρικό στο JOKER του Αλέξη Γεωργούλη

Η Βίκυ Σταυροπούλου κάνει ποδαρικό στο JOKER του Αλέξη Γεωργούλη

Πρεμιέρα σε λίγες ώρες για το καινούργιο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του OPEN με τον Αλέξη Γεωργούλη να μοιράζει χρήματα, αλλά και… κέφι στους τηλεθεατές, μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό και ένα παιχνίδι με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, αφού στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός από το παιχνίδι με τους παίκτες να προσπαθούν να κερδίσουν έως και 30.000 ευρώ θα γίνεται και… παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ποδαρικό στον Αλέξη Γεωργούλη θα κάνει η Βίκυ Σταυροπούλου και οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν ξανά αναβιώνοντας μία σκηνή από την πολυαγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», όπου είχαν πρωτοσυνταντηθεί. Το τι θα γίνει… δεν περιγράφεται, αλλά θα το δείτε σήμερα, στις 17:50 και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι η συνάντησή τους θα είναι… joker για τους τηλεθεατές.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου στο JOKER του Αλέξη Γεωργούλη δεν ήταν τυχαία αλλά η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του OPEN, για να περνά ο παρουσιαστής καλά και οι τηλεθεατές… καλύτερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις