Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ηλίας Βρεττός και Λευτέρης Μητσόπουλος στο Πιο Μεγάλο Παζάρι

Ηλίας Βρεττός και Λευτέρης Μητσόπουλος στο Πιο Μεγάλο Παζάρι

Μετά από πολλά δοκιμαστικά είναι οριστικό ότι ο Ηλίας Βρεττός θα αναλάβει την παρουσίαση στο Πιο Μεγάλο Παζάρι του ALPHA, έχοντας δίπλα του τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου για τον ΣΚΑΪ η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να… παγώσει το Deal και να βγάλει στη θέση του το Παζάρι ώστε να μην υπάρχει σύγκριση με τον Φερεντίνο.

Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και… celebrities βρέθηκαν στις λίστες υποψηφίων του ALPHA για το Παζάρι και όποιοι από αυτούς δέχτηκαν -γιατί υπήρξαν και πολλές αρνητικές απαντήσεις!- πέρασαν τελικά από δοκιμαστικά προκειμένου να βρεθεί το καταλληλότερο πρόσωπο για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν μετά τις αποφάσεις της διοίκησης είναι οριστικό ότι την παρουσίαση στο Πιο Μεγάλο Παζάρι θα αναλάβει ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός που τους έκανε το καλύτερο… κλικ για να δοκιμαστεί και στο ρόλο της παρουσίασης!

Σε… ειδικό ρόλο, κάνοντας «παιχνίδι» μαζί με τον Βρεττό αλλά και με τους παίκτες θα βρίσκεται ο Λευτέρης Μητσόπουλος που θα συνεχίσει όμως, να είναι στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, προβάλλοντας στην εκπομπή Happy Day χιουμοριστικά βίντεο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα αφού ο προγραμματισμός του ALPHA θέλει το Πιο Μεγάλο Παζάρι να αρχίσει να κάνει… παιχνίδι από τις αρχές της σεζόν, δηλαδή στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Βέβαια ο αρχικός προγραμματισμός προβλέπει την παραγωγή επεισοδίων έως το τέλος του χρόνου, ώστε μετά τον πρώτο μήνα προβολής του να κριθεί από τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης αν θα συνεχίσει όλη τη σεζόν ή θα πρέπει να αναζητήσουν κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις