Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ιβάν Σαββίδης: Με απογοητεύσατε! – Το τελεσίγραφο του επιχειρηματία στη διοίκηση του OPEN 

Ιβάν Σαββίδης: Με απογοητεύσατε! – Το τελεσίγραφο του επιχειρηματία στη διοίκηση του OPEN 

Πολύωρες συναντήσεις είχε χθες στο κανάλι του ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης τόσο με το πρόγραμμα για την ψυχαγωγία όσο και με τον ενημερωτικό τομέα. Ιδιαίτερα στη δεύτερη συνάντηση ήταν εμφανώς -και δικαιολογημένα!- πολύ αυστηρός τονίζοντας πως άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα… βγαίνουν από τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Στην πρώτη συνάντηση, για το πρόγραμμα, συναντήθηκε με τον άτυπα ακόμα νέο διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη ο οποίος μάλιστα φαίνεται να τον ενημέρωσε κι επίσημα για το «διαζύγιο» με τον Νίκο Μουτσινά. Παρούσα μεταξύ άλλων στις συναντήσεις η Chief Operations Officer του OPEN Κική Σιλβεστριάδου που όπως όμως είπε ο Ιβάν Σαββίδης θα αναλάβει προσωρινά τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη.

Στη δεύτερη όμως συνάντηση, με τον ενημερωτικό τομέα και παρόντα πολλά στελέχη ο επιχειρηματίας ήταν επικριτικός λέγοντας χαρακτηριστικά «Με απογοητεύσατε! Άλλα υποσχεθήκατε και άλλα έγιναν», αναφερόμενος ιδιαίτερα στις τηλεθεάσεις που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τα όσα μάλιστα τους είπε στη σχεδόν… τετράωρη συνάντηση αποδείκνυαν ότι είναι γνώστης πολλών που συμβαίνουν αφού εκτός από τους αριθμούς τηλεθέασης ανέφερε και περιστατικά που κάποιοι θεωρούσαν ότι δεν τα γνώριζε.

Αν και πολλοί περίμεναν να τους πει… άσχημα μαντάτα ο επιχειρηματίας τους είπε ξεκάθαρα ότι τους δίνει πίστωση χρόνου για να ανακάμψουν τις χαμηλές τηλεθεάσεις, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι… φουλ στην ενημέρωση.

Πάντως όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr η χαμηλή τηλεθέαση του OPEN έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον επιχειρηματία και όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες «πηγές» τον Αύγουστο… θα ανέβουν οι θερμοκρασίες στον τηλεοπτικό σταθμό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις