Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ιζαμπέλα Σασλόγλου: «Δεν διαφώνησα ποτέ με τον Δημήτρη Κοντομηνά»

Ιζαμπέλα Σασλόγλου: «Δεν διαφώνησα ποτέ με τον Δημήτρη Κοντομηνά»

Ερωτήματα προκάλεσε στις αρχές της βδομάδας η ανακοίνωση του ALPHA με την οποία ενημέρωνε πως «Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος».

Σε επικοινωνία που είχαμε όμως με την… παραιτηθείσα η ίδια είχε δηλώσει στο Newsit ότι «δεν παραιτήθηκα, απολύθηκα» προκαλώντας εύλογες απορίες για την περίεργη ανακοίνωση του σταθμού της Κάντζας.

Απορία μάλιστα προκαλεί το γεγονός της απόλυσης, ή «παραίτησης» σύμφωνα με την ανακοίνωση του ALPHA της Διευθύντριας Προγράμματος λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της καινούργιας σεζόν κατά την οποία ο σταθμός θα είναι… ακέφαλος, τουλάχιστον επίσημα, στη διεύθυνση προγράμματος. Σε επικοινωνία που είχα με στελέχη του σταθμού μου είπαν ότι «προς το παρόν δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιος τη συγκεκριμένη θέση και ό,τι ανάγκες υπάρξουν θα καλυφθούν εκ των έσω»! Ωστόσο σε ερώτηση για το μη συναινετικό «διαζύγιο» με την Ιζαμπέλα Σασλόγου στελέχη του ALPHA μιλούν για «ασυμφωνία χαρακτήρων και συγκρούσεις» που όπως φαίνεται… προέκυψαν μετά από ένα χρόνο συνεργασίας που μπορεί να χαρακτηριστεί «πετυχημένη» αφού τη σεζόν που πέρασε ο ALPHA ήταν από τους κερδισμένους της χρονιάς, κάτι που «χρεώνονται» όλα τα επιτελικά στελέχη, ανάμεσά τους και η… παραιτηθείσα. Έτσι σε νέα επικοινωνία που είχα πριν από λίγη ώρα μαζί της και έχοντας… κοπάσει η ξαφνική «καταιγίδα» ρώτησα την Ιζαμπέλα Σασλόγου γιατί υπήρξε αυτή η ανακοίνωση για «παραίτηση» και όπως μου είπε:

«αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Επειδή όμως πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, θέλω να διευκρινίσω ότι ουδέποτε είχα διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του ALPHA, κο Δημήτρη Κοντομηνά. Είναι εντελώς κακοπροαίρετο να γράφεται κάτι τέτοιο. Τουναντίον, τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου τη Διεύθυνση Προγράμματος του καναλιού».

-Επειδή όμως τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που θέλουν να είχατε διαφωνήσει με άλλα στελέχη του σταθμού, τελικά κάτι συνέβη για να σας… παραιτήσουν!

«Σας λέω ξανά ότι ουδέποτε είχα διαφωνία με τον κο Κοντομηνά  Εγώ άλλωστε λογοδοτούσα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Βασίλη Παπαδρόσο, κι όσες διαφωνίες είχαμε εγώ τις θεωρούσα εποικοδομητικές γιατί πολλές φορές μέσα από τις διαφωνίες πάει μια ιδέα παρακάτω και πετυχαίνεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Προφανώς αυτή την τελευταία φορά οι διαφωνίες ήταν ριζικές κι έτσι έληξε η συνεργασία μας»!

Αυτά λοιπόν μου είπε η πρώην Διευθύντρια Προγράμματος του ALPHA Ιζαμπέλα Σασλόγλου για τους λόγους του «διαζυγίου» της με τον ALPHA που όπως φαίνεται στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού που θα γίνει σε λίγες ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο κανείς δεν θα έχει… επίσημα τουλάχιστον αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις