Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καμπάνα: Από τη μετακόμιση του «Έρωτα Φυγά» και τις αλλαγές σε «Μάγισσα» και »Φωτιά», στην έκπληξη με τον Χρήστο Μάστορα και τα… γκολ!

Καμπάνα: Από τη μετακόμιση του «Έρωτα Φυγά» και τις αλλαγές σε «Μάγισσα» και »Φωτιά», στην έκπληξη με τον Χρήστο Μάστορα και τα… γκολ!

ΝΤΙΝ Τέλος καλό, όλα καλά σχετικά με το μέλλον του «Έρωτα φυγά», καθώς απομένουν οι οριστικές επαφές για τη… μεταγραφή του από το ΟΡΕΝ στον ΑΝΤ1. 

Βέβαια, παρά τη δικαιολογημένη ανησυχία συντελεστών της σειράς και το «τέλος καλό, όλα καλά» που αναφέρεται τις τελευταίες ημέρες, όπως έκανα κι εγώ λίγο πιο πάνω, να διευκρινίσω πως με τη νέα συμφωνία που αναμένεται να υπογραφεί με τον ΑΝΤ1, η ουσία… παραμένει η ίδια.

Τι εννοώ; Ότι η συμφωνία αφορά την παραγωγή τόσων επεισοδίων όσων είχαν υπολογίσει και στο ΟΡΕΝ, δηλαδή 110 περίπου… και ανάλογα την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης μέσα από το νέο του «σπίτι» θα αποφασιστεί από τον ΑΝΤ1 αν θα δώσουν «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.

Φέτος όμως, από το σταθμό του Αμαρουσίου θα προβληθούν 120 επεισόδια το πολύ, όπως δηλαδή ήταν σχεδόν η συμφωνία με το ΟΡΕΝ, αφού πριν από λίγες ημέρες, που ξεκίνησε το… τσουνάμι διαμαρτυρίας οι συντελεστές ενημερώθηκαν από την εταιρεία παραγωγής, τους Αργοναύτες, πως «Μετά λύπης μας, θα θέλαμε με το παρόν να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι πως ο “Έρωτας Φυγάς” θα λάβει τέλος στο 110ο επεισόδιο». Άρα για τους συντελεστές… προς το παρόν… και αν ο ΑΝΤ1 δεν δώσει το «πράσινο φως» για τρίτο κύκλο την επόμενη σεζόν… τότε θα είναι «όλα καλά» ή τελικά «όλα ίδια»; ΝΤΑΝ

ΝΤΙΝ Αναφέρω όλα αυτά γιατί ακούω και διαβάζω πως με τη «μεταγραφή» του Έρωτα φυγά… έφυγε και το άγχος συντελεστών, ενώ στην πραγματικότητα θα παραμείνουν στον ίδιο παρανομαστή. Και πριν βιαστεί κάποιος να πει πως η απόφαση του ΑΝΤ1 για τη συνέχεια τρίτου κύκλου της σειράς πρέπει να ληφθεί άμεσα, να αναφέρω πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο πλαίσιο της συμφωνίας που αναμένεται να υπογραφεί –ενδεχομένως και σήμερα αύριο!- θα αναφέρεται πως ο Έρωτας δεν θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, όπως ήταν στο ΟΡΕΝ. Με τον έως τώρα σχεδιασμό προγραμματίζεται να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, στις 9.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η «Μάγισσα» θα προβάλλεται επίσης δύο φορές τη βδομάδα με αποτέλεσμα η επιτυχημένη σειρά να παραμείνει στον αέρα του ΑΝΤ1 έως το τέλος της φετινής σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τη σειρά «Μετά τη φωτιά» αφού με δύο φορές τη βδομάδα θα ρίξει κι αυτή τίτλους τέλους τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να έχουν όλους τους επόμενους μήνες της σεζόν μία ζώνη μυθοπλασίας, στις 9 το βράδυ, από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι με τον Έρωτα φυγά να περνά στα χέρια του ΑΝΤ1 και έχοντας τη δυνατότητα να… μελετήσουν για να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις, αναμένεται πως το ανάλογο τμήμα μυθοπλασίας του σταθμού θα… πέσει πάνω από την ιστορία που έχει… ξεφύγει, μπας και έτσι πάρει τα πάνω της και καταφέρει να πάρει και το πράσινο φως! ΝΤΑΝ

ΝΤΙΝ Παραμένουμε στη μυθοπλασία, αλλά από τη μικρή οθόνη πάμε στη μεγάλη και σε μία πραγματικά μεγάλη δουλειά, τη Φόνισσα, που αποδεικνύεται και εισπρακτική επιτυχία, κοντεύοντας ήδη να αγγίξει τις 300 χιλιάδες εισιτήρια. Ευκαιρία λοιπόν την εορταστική περίοδο που οι σειρές «πάνε διακοπές», να επισκεφτείτε μία κινηματογραφική αίθουσα και να απολαύσετε την ερμηνεία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και των άλλων σπουδαίων ηθοποιών, μέσα από τη σκηνοθετική «ματιά» της  Εύας Νάθενα και το σενάριο της Κατερίνας Μπέη. Η οποία όπως μαθαίνω έχει έτοιμο το σενάριο για τη νέα κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει η Tanweer Productions για την επόμενη χρονιά και αφορά τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Μετά την «Ευτυχία», τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» και φέτος τη «Φόνισσα» η εταιρεία παραγωγής σκοπεύει λίγο πριν το τέλος της επόμενης χρονιάς, τον Νοέμβριο 2024, να βγάλει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία «Στέλιος Καζαντζίδης-Υπάρχω» σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσεμπερόπουλου.

Αυτή την περίοδο συνεχίζονται τα δοκιμαστικά, αλλά μαθαίνω ότι πολύ κοντά σε συμφωνία για να υποδυθεί τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή βρίσκεται ο Χρήστος Μάστορας, έχοντας κερδίσει όσους έχουν δει τα δοκιμαστικά που έχει κάνει. Για κάποιους μπορεί να είναι «ανατροπή», αλλά οι καλά –μουσικά- γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως το ταλέντο και η γκάμα του Μάστορα θα κερδίσει και τους πιο… δύσπιστους. Αν λοιπόν κλείσει η συμφωνία αναμένεται μία… μαστορική κινηματογραφική πρόταση, που θα ανοίξει παράλληλα νέους μουσικούς… κι ίσως όχι μόνο… δρόμους στον πολύ καλό ερμηνευτή, που θυμηθείτε το… τις αξίζει! ΝΤΑΝ

ΝΤΙΝ Περί… αξίας το σημερινό κουίζ με πρωταγωνιστή τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει ο ίδιος βεβαίως βεβαίως τα «ταλέντα» του, χάνοντας όμως, αρκετές φορές το μέτρο και καταλήγοντας να εξαπολύει ακόμα και απειλές σε όσους του λένε «κράτα χαμηλά τη μπάλα» και άσε τους άλλους να τα πουν! ΝΤΑΝ

ΝΤΙΝ Βέβαια στο παρελθόν είχε φάει… γκολ -με πολύ άσχημο ομολογουμένως τρόπο- αλλά επειδή ξεπερνά τα όρια της ευπρέπειας και νομιμότητας κάποιοι σκέφτονται να ανοίξουν το χρονοντούλαπο της τηλε-ιστορίας και θα καταλήξει να τον πάρουν με τις… πέτρες! ΝΤΑΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις