Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η βράβευση στη Σεούλ για τη σειρά της ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η βράβευση στη Σεούλ για τη σειρά της ΕΡΤ

Ένα πολύ σημαντικό βραβείο κατέκτησε η σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» και πριν από λίγο οι βασικοί συντελεστές της το παρέλαβαν σε μία πολύ λαμπρή τελετή στη Σεούλ.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr η επιτυχημένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βραβείο, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη ότι συμμετείχαν 344 τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από 44 χώρες, μεταξύ άλλων οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία, ενώ στην τελική φάση είχαν προκριθεί 24 παραγωγές και 30 συντελεστές.

Η βράβευση στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, όπου παραβρέθηκαν ο σεναριογράφος της σειράς Γιάννης Σκαραγκάς, ο σκηνοθέτης Αλέκος Κυράνης, η Executive Producer Άννα Λεμπέση και ο Παραγωγός και Διευθύνων Σύμβουλος στην SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS, Νίκος Κάλης.

Επίσης, από τη δημόσια τηλεόραση στη Σεούλ βρίσκονται ο σκηνοθέτης, τηλεοπτικός παραγωγός και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Νίνο Ελματζιόγλου, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Marketing Αθηνά Γιόγιακα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι συντελεστές της σειράς και της ΕΡΤ κέρδισαν το ενδιαφέρον διεθνών Μέσων, καθώς πρόκειται για κορυφαίο βραβείο του σημαντικού αυτού διεθνή διαγωνισμού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις