Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κόκκινο ποτάμι – Voice – The Final Four – Και ο νικητής είναι…

Κόκκινο ποτάμι – Voice – The Final Four – Και ο νικητής είναι…

Γεμάτο τηλεοπτικά το χθεσινό βράδυ της Κυριακής με τη «μάχη» να δίνεται ανάμεσα στα δύο τηλεοπτικά κανάλια, τον ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, που προβάλλουν τα talent show τους και το άλλο, το OPEN που προβάλλει το πιο δυνατό «όπλο» του, τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Τα τρία προγράμματα βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο για μία περίπου ώρα, όσο προβάλλεται το «Κόκκινο ποτάμι», με τη σειρά να κερδίζει άνετα τη «μάχη».

Συγκεκριμένα η σειρά έδωσε στο OPEN 25,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 28,3% στο δυναμικό κοινό, όταν το Voice, την ίδια ώρα, από τις 21:00 έως τις 22:00, έδωσε στον ΣΚΑΪ 16,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το Final Four έφερε για τον ΑΝΤ1 9,9% και 11% αντίστοιχα.

Είναι ξεκάθαρο ότι την ώρα της… σκληρής μάχης, όπου τα τρία προγράμματα βρέθηκαν απέναντι το ένα από το άλλο η μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού επέλεξε να δει τη σειρά του OPEN ενώ αμέσως μετά το τέλος της έφυγε από το σταθμό της Παιανίας.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι το talent show του ΣΚΑΪ για όλη τη διάρκεια προβολής του σημείωσε 27,2% στο γενικό σύνολο και 24,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ το Final Four αρκετά πιο κάτω, διαγράφοντας 12,7% στο γενικό σύνολο και 13,7% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας ότι μετά την κάκιστη πρεμιέρα του –αλλά και άλλα αρνητικά και… αδιάφορα!- είναι δύσκολο να κερδίσει τους τηλεθεατές…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις