Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του από το YFSF – All Star

Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του από το YFSF – All Star

Με ανακοίνωση του ο Κώστας Δόξας γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», ενώ δική του ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου: “Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο”.

Ο Κώστας Δόξας τόνισε πως “μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας. 

Click4more: Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός μου θέλει να με πλήξει επαγγελματικά – Έχει αλλοπρόσαλλη και ανώριμη συμπεριφορά

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει”.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις