Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κρεμάνε τα μικρόφωνα του VOICE – Ο ρόλος του Fame Story

Κρεμάνε τα μικρόφωνα του VOICE – Ο ρόλος του Fame Story

Έχει διανύσει αρκετές σεζόν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αλλά το talent show, VOICE παραμένει ένα από τα δυνατά όπλα για την τηλεθέαση. Η πρώτη φάση μάλιστα, αυτή των blind auditions με τους κριτές κερδίζει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το talent show, VOICE, έκανε πρεμιέρα, στον ΑΝΤ1 το 2014 παραμένοντας για δύο σεζόν στο πρόγραμμά του, όταν το κανάλι του Αμαρουσίου το έχασε και πέρασε στα «χέρια» της Acun Medya που συνεργάζεται στενά με τον ΣΚΑΪ.

Έτσι το VOICE βγήκε από το κανάλι του Φαλήρου για επτά συνεχόμενες σεζόν και η ερχόμενη, η 2023-24, θα ήταν η δέκατη σεζόν που το talent show θα έβγαινε στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Και λέω «θα έβγαινε» γιατί η διοίκηση του ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν να κρεμάσουν τα μικρόφωνα του VOICE… μέχρι νεωτέρας… και αναλόγως της πορείας του Fame Story που αναμένεται να βγει από το STAR στις αρχές της σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σε συνάντηση που έγινε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων του ΣΚΑΪ και της Acun Medya αποφασίστηκε πως το VOICE δεν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού… αρχικά, αλλά θα επανεξετάσουν την παραγωγή του λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, δηλαδή κάπου τον Νοέμβριο, ώστε ή να προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2024, ή στις αρχές της επόμενης σεζόν, της 2024-25, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2024.

Προς το παρόν λοιπόν… κρεμάνε τα μικρόφωνα του VOICE και όλα θα επανεξεταστούν ανάλογα και με την πορεία του ανταγωνιστικού μουσικού ριάλιτι, του Fame Story και κατά πόσο το μουσικό ριάλιτι του STAR θα αφήσει… περιθώρια για ομοειδούς τυπολογίας concept.

Βέβαια στον ΣΚΑΪ γνωρίζουν ότι κάποια… από τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι στο «μάτι» άλλων τηλεοπτικών σταθμών… κι όχι μόνο για μουσική εκπομπή… οπότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο… ή concept για να είμαστε ακριβείς… να κάνουν αντιπρόταση γιατί όταν αποφασίσουν να ξεκρεμάσουν τα μικρόφωνα να χρειαστεί να αναζητήσουν ποιοι θα καθίσουν στις καρέκλες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις