Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξέρω τι (τηλεθέαση) έκανες στην πρεμιέρα σου

Ξέρω τι (τηλεθέαση) έκανες στην πρεμιέρα σου

Πάλι ξεκίνημα… νέοι αγώνες για ο κανάλι του Αμαρουσίου και το αποτέλεσμα της… πάλης τους με τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς καταγράφηκε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Συνολικά, για όλη τη διάρκεια της μέρας, ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο καταγράφοντας 14% μέσο όρο (με το STAR να βρίσκεται στην κορυφή με 14,1% και τον ALPHA να ακολουθεί με 13,9%), ενώ στο δυναμικό κοινό ο σταθμός του Αμαρουσίου τερμάτισε στην τρίτη θέση μετά από το STAR (16,2%) και τον ALPHA (14,6%) καταγράφοντας 13,3% μέσο όρο.

Αναλυτικά τα προγράμματα (εκπομπές και σειρές) του σταθμού που έκαναν χθες πρεμιέρα κατέγραψαν τους παρακάτω μέσους όρους:

 

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο φαίνεται ότι ο ΑΝΤ1 κερδίζει έδαφος με το «άνοιγμα στη μυθοπλασία», ενώ η «Κοινή Λογική» του δεν έγινε πολύ… κοινή. Αν –και το ξαναλέω- είναι πολύ νωρίς, εντούτοις αν η συγκεκριμένη «ιδέα» παραμείνει ενδιαφέρουσα μόνο στο χαρτί και όχι στο αποτέλεσμα τότε πολύ σύντομα η… λογική να αναγκάσει την παύση της από κοινή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις