Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΜEGA Play: Ανακαλύψτε την υβριδική πλατφόρμα του MEGA

ΜEGA Play: Ανακαλύψτε την υβριδική πλατφόρμα του MEGA

Πρεμιέρα για την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, στην οποία μπορούν να παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εκπομπές και σειρές του τηλεοπτικού σταθμού όποτε επιθυμούν μετά την προβολή τους.

Έτσι πατώντας το «κόκκινο κουμπί» των «έξυπνων» τηλεοράσεών τους, θα ανοίγει ο κόσμος του MEGA Play δίνοντας στον τηλεθεατή, δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των σειρών του, σε εκπομπές και αποσπάσματα από το ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και σε αγώνες και στιγμιότυπα από το UEFA Champions League. Εκτός όμως, από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν του MEGA, ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει παλαιότερες σειρές από την ταινιοθήκη του σταθμού, που θα ανανεώνονται τακτικά, αλλά και το live streaming του One Channel, καθώς και να ακούσει τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6.

Όπως αναφέραμε το μόνο που χρειάζεται είναι ο τηλεθεατής να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κόκκινο κουμπί ώστε να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα πλούσιο πρόγραμμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις