Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάγισσα: Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα

Μάγισσα: Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα

Μία σειρά που δικαιολογημένα έχει δημιουργήσει ελπίδες σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, καθώς οι δημιουργοί της, οι βασικοί συντελεστές της Μάγισσας με την προηγούμενη σειρά, τις Άγριες Μέλισσες, ανέβασαν τον πήχη της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας.

Φέτος, στις αρχές της χρονιάς, περιμέναμε λοιπόν ότι ο ΑΝΤ1 θα έβγαζε στον αέρα τη νέα σειρά σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, σκηνοθετημένη από τον Λευτέρη Χαρίτο. Τελικά η Μάγισσα… άργησε μία σεζόν, καθώς ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει να ξεκινήσει την προβολή της την ερχόμενη σεζόν, όπου θα έχουν προχωρήσει τα απαιτητικά γυρίσματα.

Να θυμίσω ότι η ιστορία της Μάγισσας εξελίσσεται στη Μάνη το 1818 και στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες που τους χωρίζουν πολλά, αλλά έχουν βρει τρόπο να… γεφυρώσουν τις διαφορές τους, όταν όμως, κάτι συμβαίνει όλα ανατρέπονται!

Η ενδιαφέρουσα ιστορία και φιλόδοξη παραγωγή της JK Productions έχει κερδίσει το ενδιαφέρον διεθνών Μέσων, με το Variety να κάνει αναφορά στη Μάγισσα, δημοσιεύοντας φωτό από το γύρισμα. Σε αυτήν απαθανατίζεται το ζεύγος Γερακάρη, ο Σπήλιος (Τάσος Νούσιας) και η Γερακίνα (Μαρκέλλα Γιαννάτου) σε ένα από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

Να αναφέρω ότι το άλλο ζευγάρι, τους Λασκαραίους, ενσαρκώνουν ο Γιώργος Γάλλος (καπετάν Μιχαήλ) και η Κατερίνα Λέχου (Δαμιανή), ενώ τη «Μάγισσα» Θεοφανώ η Έλλη Τρίγγου και το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Αναστάσιος Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί.

Τα απαιτητικά γυρίσματα με τον Λευτέρη Χαρίτο προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς με σκοπό η Μάγισσα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη να ξεκινήσει την προβολή της στον ΑΝΤ1 στις αρχές της νέας σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις