Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μακρυπούλια – Μουτσινάς βγάζουν τα «όπλα» τους!

Μακρυπούλια – Μουτσινάς βγάζουν τα «όπλα» τους!

Ένα φιλόδοξο show ετοιμάζουν εδώ και καιρό στον ΑΝΤ1 και από την Κυριακή μέσα από αυτό, το «Sunday Live», ευελπιστούν να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν καλά! Το κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα ποντάρει στην on air συνεργασία δύο «κολλητών», της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά, ελπίζοντας ότι τα κυριακάτικα βράδια θα γίνουν και «κολλητοί» των τηλεθεατών.

Η αλήθεια είναι ότι τα «κολλητάρια» ήθελαν εδώ και καιρό να δουλέψουν μαζί και τηλεοπτικά και όταν πήραν το «πράσινο φως» δεν επαναπαύτηκαν γιατί όπως μαθαίνω έχουν ρίξει πολλή δουλειά βάζοντας μάλιστα στο «κυριακάτικο παιχνίδι» τους και πολλούς ακόμα φίλους τους που είναι αγαπητοί στο ευρύ κοινό.

Έτσι λοιπόν με «όπλα» άλλους κολλητούς τους αλλά και με εκπλήξεις θα δώσουν τη «μάχη» της τηλεθέασης. Στην πρεμιέρα λοιπόν θα είναι εκεί ο Θανάσης Αλευράς που θα έχει έναν πρωτότυπο αλλά δραστικό ρόλο… συμπαρουσιαστή, ενώ πρώτο «θύμα» της φάρσας τους έπεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Καλεσμένοι επίσης θα είναι ο θίασος του μιούζικαλ «Grease» με τη Νάντια Μπουλέ, τον Δήμο Αναστασιάδη και τη Μάρω Κοντού βεβαίως βεβαίως να προσφέρουν στον τηλεοπτικό αέρα τη «δροσιά» του γνωστού μιούζικαλ. Σε ρόλο έκπληξη μάλιστα θα είναι κι η Καίτη Γαρμπή που θα κάνει… καραόκε με τους παρουσιαστές αλλά και με τους τηλεθεατές που θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν ντουέτο με την αγαπημένη ερμηνεύτρια. Μία ακόμα έκπληξη που θα έχει το κυριακάτικο show είναι ότι η Ζέτα κι ο Νίκος θα γίνουν πάλι… παιδιά, αφού δύο μικρά παιδιά σε ρόλους «μικρής Ζέτας και μικρού Νίκου» με την παιδική αφέλειά τους θα κάνουν συνεντεύξεις σε καλεσμένους που δεν θα μπορούν να μην απαντήσουν και αυτή την Κυριακή στις ερωτήσεις τους θα κληθεί να απαντήσει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Εκπλήξεις όμως και «βαριά όπλα» θα κατεβάσουν και τη δεύτερη Κυριακή που θα είναι στον αέρα. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που θα απαντήσει στις ερωτήσεις της Ζέτας και του Νίκου, ενώ στις ερωτήσεις «της μικρής Ζέτας και του μικρού Νίκου» θα απαντήσει ο Γιώργος Παπαδάκης. Θύμα της φάρσας τους έπεσε η Μαρία Σολωμού, ενώ στο καραόκε θα βρεθεί η Πωλίνα ξεσηκώνοντας παρουσιαστές και τηλεθεατές με το ανεξάντλητο κέφι και μπρίο της.

Όπως συμπεραίνουμε λοιπόν τα δύο κολλητάρια έχουν πέσει με πολλή όρεξη στη δουλειά θέλοντας κάθε Κυριακή, στις 9 το βράδυ, στο «Sunday Live» τους μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να περνούν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις