Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος ετοιμάζονται για πρωινή εκπομπή

Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος ετοιμάζονται για πρωινή εκπομπή

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το ΟΡΕΝ βρίσκονται η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος ώστε πολύ σύντομα να ξεκινήσουν να καλημερίζουν το τηλεοπτικό κοινό σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Κι όταν λέω σύντομα το εννοώ αφού οι συζητήσεις αφορούν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από το κανάλι της Παιανίας. Η διοίκηση του OPEN έχει κάνει ήδη επαφές με τη δημοσιογράφο και τους δύο τραγουδιστές και όπως φαίνεται οι πλευρές είναι ένα βήμα πριν καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η ψυχαγωγική εκπομπή προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα αρχές Ιουλίου, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα και να δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές, έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Βέβαια από την πορεία της εκπομπής αλλά και των τριών νέων στην παρουσίαση προσώπων θα κριθούν πολλά και για τη νέα σεζόν, καθώς… αξίζει να θυμηθούμε… πως και άλλοι παρουσιαστές ξεκίνησαν με καλοκαιρινή εκπομπή, αλλά όσοι πήγαν καλά κατάφεραν να… ξεχειμωνιάζουν στο πλατό του ίδιου… ή άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι λοιπόν και οι (με αλφαβητική σειρά προς αποφυγή παρεξηγήσεων!) Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου … φαίνεται πως θα έχουν την ευκαιρία.

Βέβαια σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, αλλά ακόμα και αν υπάρξει αλλαγή σε κάποιο… ή κάποια από τα τρία πρόσωπα… η προετοιμασία της καλοκαιρινής εκπομπής προχωρά με σκοπό να βγει στον αέρα του ΟΡΕΝ αρχές του επόμενου μήνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις