Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Master Chef» τρέχει να προλάβει το «Survivor»

Το «Master Chef» τρέχει να προλάβει το «Survivor»

Νωρίς… νωρίτερα… πολύ νωρίτερα από τα συνηθισμένα αποφάσισαν τα τηλεοπτικά κανάλια να κηρύξουν την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν.

Αν και συνηθιζόταν η εορταστική περίοδος να… τραβούσε όλο τον Ιανουάριο με επαναλήψεις, τώρα αποφάσισαν «το γοργόν και χάριν έχει» βγάζοντας μάλιστα και καινούργια προγράμματα προκειμένου να προλάβουν πριν βγει στον αέρα το δεύτερο κύκλο του «Survivor»!

Σε αυτό το ρυθμό και το STAR που ρίχνει στη «μάχη» το δεύτερο κύκλο του «Master Chef» του πολύ νωρίτερα από ότι θα γινόταν… σε φυσιολογικές συνθήκες. Το ριάλιτι μαγειρικής λοιπόν θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου μπας και… επιβιώσει στη σκληρή «μάχη» για την τηλεθέαση απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα κάνει πρεμιέρα λίγες ημέρες μετά.

Έτσι λοιπόν από την επόμενη βδομάδα ο καινούργιος κύκλος του «Master Chef» θα κάνει πρεμιέρα στο STAR που ελπίζει να… πάρει τα πάνω του στο prime time με το ριάλιτι μαγειρικής  που όπως λέγεται θα έχει πολύ… ριάλιτι μπας και «τσιμπήσουν» οι τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις