Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάχη για την τηλεθέαση: Τι κέρδισαν ΣΚΑΪ και ΟΡΕΝ με τις πρεμιέρες τους

Μάχη για την τηλεθέαση: Τι κέρδισαν ΣΚΑΪ και ΟΡΕΝ με τις πρεμιέρες τους

Στις επάλξεις της ενημέρωσης από χθες, Δευτέρα (29.08.2022) οι εκπομπές προσπαθώντας να συγκεντρώσουν στις συχνότητες των σταθμών τους, τους τηλεθεατές. Η μάχη για την τηλεθέαση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και οι μετρήσεις της Nielsen αποτύπωσαν τη δυναμική των εκπομπών και το μέγεθος της αποδοχής του τηλεοπτικού κοινού.

Ας δούμε λοιπόν τι επιδόσεις σημείωσαν για όλη τη διάρκεια μετάδοσής τους οι πρεμιέρες των ενημερωτικών εκπομπών σε ΣΚΑΪ και του ΟΡΕΝ.

Η «Πρώτη εικόνα» με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Μάρω Καρούση, από τις 5 έως τις 6 έφερε στον ΣΚΑΪ 9,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,8% στο δυναμικό κοινό. Στη συνέχεια η εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη ανέβασε τις πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας 20,2% στο γενικό σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό.

Αντίστοιχα στο ΟΡΕΝ η πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοικτή γραμμή» με τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου που μεταδόθηκε από τις 5 έως τις 7 σημείωσε 5,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης με τον Δημήτρη Καμπουράκη που ακολούθησαν με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» σημείωσαν 10,1% και 11,7%, αντίστοιχα.

Να αναφέρουμε ότι απέναντι στις πρεμιέρες των ενημερωτικών εκπομπών σε ΣΚΑΪ και ΟΡΕΝ Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη με την «Κοινωνία ώρα Mega» που είναι στον αέρα από την προηγούμενη βδομάδα έφεραν στο MEGA 18,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,7% στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές η κούρσα για την τηλεθέαση είναι μαραθώνιος και μόλις ξεκίνησε, ενώ δεν έχουν κατέβει όλοι στη «μάχη», όπως η αντίστοιχη εκπομπή του ΑΝΤ1, το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ στη συγκεκριμένη ζώνη θα βρεθούν και ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως η «Happy Day» στον ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και η «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, που θα κάνουν τη μάχη της τηλεθέασης ακόμα πιο σκληρή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις