Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με διπλό ρόλο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ – Το ντόμινο με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με διπλό ρόλο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ – Το ντόμινο με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα η συμφωνία της περιλαμβάνει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα, κάτι που προκαλεί ντόμινο αλλαγές σε άλλα πρόσωπα του σταθμού, όπως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως πρώτα ανέφερα στο newsit.gr η Ηλιάνα θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά, στην prime time ζώνη. Για το λόγο αυτό και στα τέλη του Αυγούστου ενώ οι περισσότεροι θα επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους η Ηλιάνα θα ταξιδέψει μαζί με τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι στην Τενερίφη, όπου θα παραμείνει έως τα τέλη περίπου της χρονιάς όπου θα ολοκληρωθεί το Love Island. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αμέσως μετά αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του My Style Rocks που θα επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας χρονιάς. Αυτό είναι οριστικό και δεν αλλάζει, όσο και αν… πάλεψαν πολλές παρουσιάστριες… μέσα και έξω από τον ΣΚΑΪ… για τη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, με την έλευση του My Style Rocks θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το «Κάτι Ξαναψήνεται» που θα επιστρέψει στις αρχές της σεζόν… αλλά δεν θα βγάλει τη χρονιά, κοινώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα… ξαναψήσει ό,τι ξαναψήσει έως το τέλος της χρονιάς.

Τώρα, αν με ρωτάτε τι θα κάνει η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής δεν θα μπορέσω… προς το παρόν… να σας απαντήσω καθώς δεν είναι στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Βέβαια, στο τραπέζι του ΣΚΑΪ φαίνεται να έπεσε η ιδέα να παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή τα σαββατοκύριακα αλλά το… πέσιμο της ιδέας δεν φαίνεται να βρήκε πολύ θετικά τα στελέχη του σταθμού. Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA θα αναλάβει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ δηλώνοντας παρούσα στο πρόγραμμα του σταθμού όλη τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις