Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετά το Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά

Μετά το Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά

Τον Άγιο Δομίνικο αποχαιρέτησε χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο Survivor All Star.

Ωστόσο με την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα κληθεί να απαντήσει σε πρόταση που θα του γίνει από τον ΣΚΑΪ, για να είναι την επόμενη σεζόν στην παρέα της Φαίης Σκορδά.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η διοίκηση του σταθμού με τη Φαίη Σκορδά συζητούν τις αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που πλέον θα είναι μεσημεριανή, αφού θα μετακομίσει στη ζώνη 12 με 2.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου βρίσκεται στα πρώτα ονόματα της λίστας με τα οποία έχουν ή θα κάνουν επαφές ώστε τη νέα σεζόν να είναι στην εκπομπή «Το πρωινό μου».

Ενώ μάλιστα η διοίκηση του ΣΚΑΪ φαίνεται να είναι αρκετά… σφιχτοχέρα στις οικονομικές προτάσεις που έχει κάνει σε άλλα πρόσωπα, η πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγεται ότι θα είναι πιο… ανοικτή και ευέλικτη, αποτυπώνοντας έτσι την επιθυμία να τον έχουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Άλλωστε, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι οι… περικοπές που λέγεται ότι θα γίνουν φαίνεται πως οδηγούν την Έλενα Χριστοπούλου να αποχωρεί τη νέα σεζόν από «Το πρωινό μου».

Έτσι λοιπόν η συνάντηση αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, όπου επίσημα θα προταθεί στον Βασάλο είναι να είναι στην παρέα της Σκορδά, αλλά το ερώτημα είναι αν ο παίκτης του ριάλιτι βρει πιο ενδιαφέρουσα… και δελεαστική την πρόταση από άλλον τηλεοπτικό σταθμό που επίσης επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις