Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετακομίζει η Φάρμα – Αλλαγές σε Ήλιο και Σεφερλή και τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες

Μετακομίζει η Φάρμα – Αλλαγές σε Ήλιο και Σεφερλή και τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, στον ΑΝΤ1 προχωρούν σε επιδιορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμά τους, ελπίζοντας σε καλύτερες… τηλεθεάσεις.

Η πτωτική πορεία του ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο, που από την κορυφή όπου ήταν τον Δεκέμβριο, κατέληξε τον πρώτο μήνα της καινούργιας χρονιάς να τερματίσει στην τέταρτη θέση κινητοποίησε τη διοίκηση του σταθμού να προβεί σε αλλαγές… που κάποιοι τις έλεγαν εδώ και καιρό. Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη βδομάδα η Φάρμα μετακομίζει και από καθημερινή ωριαία παρουσία θα δίνει ραντεβού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, προσπαθώντας να κρατήσει τους τηλεθεατές στις εγκαταστάσεις της για περισσότερη ώρα, προσφέροντας χορταστικό… ριάλιτι.

Αντίστοιχα, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στην ώρα της Φάρμας τις καθημερινές, δηλαδή αμέσως μετά το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων, στις 21:00, θα προβάλλεται ο Ήλιος, ώστε μαζί με τις Άγριες Μέλισσες που –επιτέλους!- από την ερχόμενη βδομάδα, επιστρέφουν με τέσσερα επεισόδια τη βδομάδα στις 22:15, να έχουν μία ενιαίας θεματολογίας ζώνης, με τις παραγωγές μυθοπλασίας, από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Να σημειώσουμε ότι στην τωρινή θέση του Ήλιου θα προβάλλεται το 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή να δίνει μάχη για την τηλεθέαση καθημερινά στις 17:15, ενώ στη θέση του τηλεπαιχνιδιού, στις 16:30, θα προβάλλεται επανάληψη της παλαιότερης σειράς «Ο πόλεμος των άστρων».

Έτσι η Φάρμα θα περιμένει τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά το «Βινύλιο», και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00.

Με αυτές τις αλλαγές στον ΑΝΤ1 ευελπιστούν πως έστω κι αργά οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν το ριάλιτι ανεβάζοντας τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και τις καθημερινές, με Ήλιο και Άγριες Μέλισσες, θα κερδίσει ξανά περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις