Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μουρμούρα» σε θέση κορυφής

«Μουρμούρα» σε θέση κορυφής

Έσπασε τα κοντέρ αλλά και τα… νεύρα των απέναντι! Όπως αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζει να είναι αγαπημένη των τηλεθεατών αφού όχι μόνο κερδίζει τη «μάχη» με ό,τι βρίσκεται απέναντί της αλλά κάθε βδομάδα ξεπερνά τον εαυτό της, σημειώνοντας υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα λοιπόν τον Οκτώβριο η σειρά του ALPHA σημείωσε 23,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 23,7& στο δυναμικό κοινό αφήνοντας αρκετά πίσω τους ανταγωνιστές της, αφού την ίδια ώρα το «Voice» στον ΣΚΑΪ σημείωσε 18,8% και 16,4%, ενώ το «Nomads» του ΑΝΤ1 14,4% και 14%, αντίστοιχα. Ακόμα και στα «εμπορικά κοινά» η «Μουρμούρα» βρέθηκε να κοιτάζει αφ’ υψηλού τα άλλα προγράμματα της ζώνης της καταγράφοντας στις Γυναίκες 15-24 ετών 31,9% μέσο όρο και αφήνοντας 13,2 μονάδες χαμηλότερα τον ΣΚΑΪ με 18,7% ενώ στις Γυναίκες 25-44 ετών σημείωσε 24,5% αφήνοντας πίσω 7,9 μονάδες τον ανταγωνισμό, με τον ΣΚΑΙ να εισπράττει την ίδια ώρα 16,6% και τον ΑΝΤ1 14,9%.

Πολύ θετικά ξεκίνησε και ο καινούργιος μήνας για την κωμική σειρά αφού το χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 1η Νοεμβρίου) το επεισόδιο κατέγραψε 27,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο «σπάζοντας» όμως τα ρεκόρ της αφού σημείωσε την υψηλότερη έως τώρα τηλεθέαση της φετινής σεζόν στο δυναμικό κοινό με 28,8% μέσο όρο αλλά και στις Γυναίκες 15-24 ετών 55,4% αποδεικνύοντας την ανοδική της πορεία!

Έτσι λοιπόν οι Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) και Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και Καίτη (Κλέλια Ρένεση), Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη), Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και Βέλη (Μαρία Χάνου) καταφέρνουν την έκτη σεζόν της σειράς οι περισσότεροι τηλεθεατές να μπαίνουν στη συχνότητα του ALPHA για να περνάνε καλά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις