Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπορούμε να κάνουμε Πάσχα – Η Κατερίνα Ακριβοπούλου συνεχίζει!

Μπορούμε να κάνουμε Πάσχα – Η Κατερίνα Ακριβοπούλου συνεχίζει!

Θρίλερ ήταν… και έληξε! Μετά τη διακοπή της εκπομπής της υπήρξε έντονη φημολογία πως η Κατερίνα Ακριβοπούλου ήταν σε κόντρα με τη διοίκηση… κι όχι μόνο, οπότε ήταν και αβέβαιο το μέλλον της στη συχνότητα του κρατικού καναλιού.

Τελικά όμως φαίνεται ότι βρέθηκε λύση… με όλες τις πλευρές και η εκπομπή μετακομίζει αργά το βράδυ. Έτσι καθημερινά μετά τα μεσάνυχτα θα βγαίνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τη «Δεύτερη Ματιά» της, για την οποία όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΡΤ.

“Από τη Δευτέρα η «Δεύτερη Ματιά»  με την Κατερίνα  Ακριβοπούλου  «χτυπά» τα μεσάνυχτα. Αμέσως μετά το δελτίο των 12 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της  ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.

Aπό Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ένα διαφορετικό βραδινό  talk show, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Σούλη”.

Η εκπομπή κάνει μάλιστα σήμερα πρεμιέρα και θα μεταδίδεται έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει από την Τρίτη 30 Απριλίου συνεχίζοντας τις καθημερινές από Δευτέρα έως και Παρασκευή να βγαίνει στις 00.10 και να αποχαιρετά… όσους τηλεθεατές αντέξουν γύρω στις 02:10 το ξημέρωμα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις