Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

My Style Rocks: Έτοιμη κι η επιτροπή

My Style Rocks: Έτοιμη κι η επιτροπή

Στην τελική επιλογή των διαγωνιζομένων βρίσκεται η εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» και αυτή την ώρα μάλιστα βλέπουν τις επικρατέστερες που θα πάρουν το «εισιτήριο» για να συμμετέχουν στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Παρούσα στα δοκιμαστικά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ πριν από λίγο «κλείδωσαν» τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να κρίνουν τις διαγωνιζόμενες. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στην κριτική επιτροπή του «My style Rocks» θα καθίσει ξανά ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης έχοντας φέτος δίπλα του τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και τη Μπέττυ Μαγγίρα. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές και αν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή τότε οι τρεις τους θα αναλάβουν να κρίνουν το στιλ των διαγωνιζομένων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το πρώτο γύρισμα είναι την Κυριακή με σκοπό το ριάλιτι μόδας να βγει ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και μαζί με το «Power of Love» να προβάλλονται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις