Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανοίγουν ξανά το Στούντιο 4

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανοίγουν ξανά το Στούντιο 4

Την προηγούμενη σεζόν η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα την ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4», με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η καθημερινή εκπομπή με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, όχι μόνο ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της ΕΡΤ και πήρε το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν, αλλά… άνοιξε το δρόμο ώστε η διοίκηση της ΕΡΤ να αποφασίσει να ενισχύει ακόμα περισσότερο το ψυχαγωγικό προφίλ του καναλιού με μία καθημερινή πρωινή εκπομπή που θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο μήνα και παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Ωστόσο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν έχουν λόγο να καθυστερούν, οπότε ανοίγουν ξανά το Στούντιο 4 τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022,  προσκαλώντας καθημερινά, στις 16:00, τους τηλεθεατές για δεύτερη σεζόν στην ΕΡΤ1.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Ανανεωμένο, ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4», το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατά συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 16:00 ώς τις 19:00, αυτή τη χρονιά διευρυμένο κατά μία ώρα.

Χαλαρές συζητήσεις, όμορφη παρέα, ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους, νέες τάσεις, πολιτισμός, κουβέντες που μας εμπνέουν, θετική ματιά απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους συνθέτουν και φέτος το περιεχόμενο της εκπομπής.

Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 29 Αυγούστου, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα είναι καθημερινά, στις 16:00, στον χαρακτηριστικό μπλε καναπέ του «Στούντιο 4» προσπαθώντας οι τηλεθεατές που θα κάθονται στους δικούς τους καναπέδες να μπαίνουν στη συχνότητα της ΕΡΤ1… για να περνούν παρέα τα απογεύματά τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις