Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέα αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Νέα αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Συνεχίζεται όπως φαίνεται το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΚΑΪ λίγο πριν από το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως πρώτα σας είχαμε αναφέρει στο newsit.gr πριν από μερικούς μήνες αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος, αποφασίζοντας να πάει στον ΑΝΤ1. Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε νέα αποχώρηση στην ηγετική βαθμίδα του σταθμού με τον Χρήστο Κόμπο, που ενώ αναβαθμίστηκε στο κανάλι του Φαλήρου αναλαμβάνοντας Head of Content and Program Strategy του σταθμού υπέβαλε την παραίτησή του και προχθές επίσημα ανακοινώθηκε από τον ALPHA πως αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος.

Όπως όμως αποδεικνύεται οι αποχωρήσεις από τη διοικητική πυραμίδα δεν έχουν σταματημό καθώς από τον ΣΚΑΪ αποχωρεί και η διευθύντρια του γραφείου Τύπου, Χριστίνα Μουσούλη. Αξίζει δε να αναφέρω ότι η δημοσιογράφος μετά από πετυχημένη πορεία σε εφημερίδες και περιοδικά ανέλαβε το γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ πριν από δεκατέσσερα χρόνια, αλλά πλέον αποχωρεί… ακολουθώντας όπως φαίνεται το μαζικό κύμα εξόδου από το σταθμό… που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα ακολουθήσουν κι άλλα πρόσωπα… κατευθυνόμενοι σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σαφώς λοιπόν την επόμενη σεζόν ο σταθμός του Φαλήρου έχει ένα ακόμα στοίχημα να κερδίσει, αφού πρέπει… όσοι μείνουν… να αποδείξουν πως oι επιλογές της τωρινής διοίκησης στον τομέα της ψυχαγωγίας δεν μπορούν να βασίζονται μόνο στην τούρκικη εταιρεία παραγωγής… αλλά να ρίξουν βάρος και σε δικές τους παραγωγές, που για να λέμε την αλήθεια τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες από αυτές… δεν είχαν δικαιολογημένα μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό! 

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ θα βρεθεί η Δήμητρα Μπάκα, που επί σειρά ετών εργαζόταν στο αντίστοιχο τμήμα του ΑΝΤ1. Αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές θεωρείται ότι μετά την παραίτηση της Χριστίνας Μουσούλη η Δήμητρα Μπάκα θα βρεθεί στο κανάλι του Φαλήρου αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις