Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέα ενημερωτική εκπομπή – Τα πρόσωπα της παρέας

Νέα ενημερωτική εκπομπή – Τα πρόσωπα της παρέας

Καινούργια τηλεοπτική σεζόν και ιδιαίτερα στον ΣΚΑΪ έχουν… επιταχύνει την έναρξή της, αναγκάζοντας και τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να βγάλουν αρκετά προγράμματά τους πολύ νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Σύντομα μάλιστα στον ΣΚΑΙ θα εγκαινιάσουν μία ακόμα ενημερωτική εκπομπή με σκοπό να ενημερώνει τους τηλεθεατές τα σαββατοκύριακα. Δεν είναι τυχαίο που τίτλος της είναι «Σαββατοκύριακο παρέα» αφού θα προσπαθήσει να γίνει η… παρέα του τηλεοπτικού κοινού για να τους ενημερώνει για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Ούτε επίσης είναι τυχαίος ο τίτλος αφού και τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες σκοπεύουν να είναι και μεταξύ τους παρέα με σκοπό να μοιράζονται τα θέματα και τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής. Βέβαια… πάντα… πρέπει να υπάρχει ένας στο τιμόνι… που να λέει και την πρώτη «καλημέρα» της εκπομπής στους τηλεθεατές και να μην βγαίνουν… χορωδιακά. Έτσι λοιπόν το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτό το ρόλο είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης που άλλωστε έχει τρέξει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο από τα μέλη της υπόλοιπης παρέας.

Στην παρέα της πρωινής εκπομπής θα είναι ακόμα η Λένα Φλυτζάνη, ο Γιώργος Ευγενίδης, ο Γιώργος Τσελίκας και η Δέσποινα Τσόκου, το νέο… απόκτημα του ΣΚΑΪ που μέχρι πρότινος κατοικούσε στη Γερμανία όπου εργαζόταν σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και όλοι μαζί θα είναι «Σαββατοκύριακο παρέα» στον ΣΚΑΪ, από τις 10 το πρωί και για δυόμιση ώρες δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την κοινωνία με συνδέσεις από όλη την Ελλάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις