Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέες σειρές για το ψυχαγωγικό κανάλι

Νέες σειρές για το ψυχαγωγικό κανάλι

Η απόφαση της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος απομένει για να δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των σταθμών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Εκτός διαγωνισμού τέθηκε από την πρώτη κιόλας διαδικασία ο σταθμός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV υποβάλλοντας αίτημα χαρακτηρισμού ως «ψυχαγωγικός» με σκοπό να διεκδικήσει μία από τις θεματικές άδειες… όταν… και αν γίνει αντίστοιχος διαγωνισμός. Έτσι το «αδελφό κανάλι» του ΑΝΤ1 συνεχίζει να εκπέμπει χωρίς το φόβο του «μαύρου» όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των σταθμών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Κι ενώ προς το παρόν ο τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει σειρές από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 έχοντας «παγώσει» κάθε σχέδιο αλλαγής και νέας παραγωγής ξαφνικά ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν ενισχύει το πρόγραμμά του με πολύ γνωστές και πετυχημένες ξένες σειρές. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV απέκτησε τα δικαιώματα των σειρών «Blacklist», «Chicago fire», «Scandal», «Sons of Anarchy», «Suits», «The Young pope» και «Top Gear» και πολύ σύντομα θα βρεθούν στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι πάντως αποδεικνύεται από τον Όμιλο του ΑΝΤ1 ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV δεν έχει αφεθεί στο να καταλαμβάνει απλώς μία συχνότητα προϊδεάζοντας ακόμα ότι ίσως οι μηχανές του να πάρουν ξανά μπροστά και με καινούργιες παραγωγές.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις