Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο σχήμα στην «πυραμίδα» του ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση

Το νέο σχήμα στην «πυραμίδα» του ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση

Πολλές επαφές με στελέχη από την τηλεοπτική αγορά είχαν γίνει τον προηγούμενο μήνα από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ προκειμένου να καλύψουν το κενό που άφησε στην «ηγετική πυραμίδα» η ξαφνική αποχώρηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη και συνεργατών της από το σταθμό του Φαλήρου.

Βέβαια όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit είχε επέλθει συμφωνία με τον Λοΐζο Ξενόπουλο –ο οποίος είχε αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος του MEGA μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου- και ήταν θέμα… ανακοίνωσης. Τώρα λοιπόν, επίσημα ο ΣΚΑΪ ενημερώνει ότι

«Ο Λοΐζος Ξενόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Λοΐζος Ξενόπουλος εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991. Όλα αυτά τα χρόνια  συμμετείχε στο σχεδιασμό εξαιρετικά επιτυχημένων εκπομπών και συνεργάστηκε με τους συντελεστές μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης.  Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Mega.

Ο Δημήτρης Φίλης εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο Δημήτρης Φίλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τη διαφήμιση και από το 1997 εργάζεται στην τηλεόραση, αρχικά στο εμπορικό τμήμα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος προγραμματισμού στο Mega.

H Διοίκηση του ΣΚΑΪ καλωσορίζει τα δύο νέα στελέχη και τους εύχεται κάθε επιτυχία. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους θα συμβάλλουν στην δυναμική ανάπτυξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ».

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε το νέο σχήμα στην «ηγετική πυραμίδα» του ΣΚΑΪ που καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να «χτίσει» πρόγραμμα που δεν θα βασίζεται μόνο στη «βοήθεια» από την Τουρκία, δηλαδή των ριάλιτι παραγωγών της «Acun Medya», αλλά θα εκμεταλλευθεί και την εγχώρια αγορά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις