Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νίκος Μωραΐτης: Μία απόλυση με πολλά ερωτηματικά!

Νίκος Μωραΐτης: Μία απόλυση με πολλά ερωτηματικά!

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε με πανηγυρικό τρόπο! Η απόλυση όμως έγινε με πολλά ερωτηματικά!

Την προηγούμενη βδομάδα, πριν από την παρουσίαση του προγράμματός του για την καινούργια σεζόν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή του «The Final Four» θα είναι οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος , σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι « ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.α.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του».

Αυτά… last week γιατί χθες ο σταθμός του Αμαρουσίου ανακοίνωσε στον Νίκο Μωραΐτη πως δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή γιατί η ξένη εταιρεία παραγωγής θέλει να είναι τριμελής.  

Είναι αλήθεια πως στις περισσότερες χώρες που προβάλλεται το talent show η επιτροπή είναι τριμελής αλλά η επιθυμία των στελεχών του ΑΝΤ1 ήταν στη χώρα μας να είναι τετραμελής, κάτι που ζήτησαν και κατάφεραν να γίνει, παίρνοντας την άδεια της εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματά της.

Ενώ λοιπόν ήταν όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ξαφνικά χθες ανακοινώθηκε στον Νίκο Μωραΐτη πως δεν θα είναι στην επιτροπή γιατί, όπως του είπαν, η ξένη εταιρεία παραγωγής θέλει να είναι τριμελής. Ο γνωστός στιχουργός το ανακοίνωσε μάλιστα μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media υποστηρίζοντας πως απολύθηκε για τα πολιτικά σχόλια που γράφει στο διαδίκτυο.

Κι από την άλλη ο ΑΝΤ1… κοιτά αλλού… ή τουλάχιστον δεν βγάζει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη «θέση» του, ενισχύοντας όσα υποστηρίζει ο Νίκος Μωραΐτης. Πάντως, στο παρασκήνιο λέγεται ότι την προηγούμενη βδομάδα στις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου έγινε… χαμός και στον οποίο το όνομα που ακουγόταν έντονα ήταν του Μωραΐτη, με κάποιους να λένε χαρακτηριστικά «τελειώστε τον, τώρα»!

Έτσι κι έγινε προκαλώντας όμως δικαιολογημένα πολλά ερωτηματικά αλλά και… σιωπή από την πλευρά του Αμαρουσίου που αν πράγματι για κάποιο ψυχαγωγικό πρόγραμμά του δέχεται «πολιτικές παρεμβάσεις» τότε εύλογα γεννιούνται περισσότερα ερωτηματικά για το τι γίνεται στον ενημερωτικό τομέα του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις