Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νίκος Μουτσινάς: Τι του πρότεινε ο ΣΚΑΪ για να παραμείνει

Νίκος Μουτσινάς: Τι του πρότεινε ο ΣΚΑΪ για να παραμείνει

Περίοδος συζητήσεων και αναζητήσεων για πολλά από τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίου που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται μέσα στη σεζόν και θέλουν να αποφασίσουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Ανάμεσά τους ο Νίκος Μουτσινάς. 

Τους επόμενους μήνες ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και κανείς δε γνωρίζει τι πρόκειται να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς την επόμενη σεζόν.

Οι χαμηλές πτήσεις που σημειώνει τη φετινή σεζόν η εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στους πίνακες τηλεθέασης έχει προβληματίσει τον παρουσιαστή που πρέπει να αποφασίσει προσεκτικά για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Όπως έχει άλλωστε δηλώσει σκέφτεται του χρόνου να μην έχει καθημερινή παρουσία και αναζητά ιδέες για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ και συζήτησαν για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Σήμερα (11.02.2023) όμως αναμένεται να υπάρξει και τετ α τετ. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από την πλευρά του ΣΚΑΪ ήταν η παρουσίαση μίας απογευματινής εκπομπής δύο με τρεις φορές τη βδομάδα, αλλά και μίας ακόμα εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού, κάτι που επιθυμεί πολλά χρόνια ο παρουσιαστής και έχει δοκιμάσει… ανεπιτυχώς.

Η συζήτηση ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο αποτυπώνοντας όμως την επιθυμία του ΣΚΑΪ να κρατήσει τον Νίκο Μουτσινά στο δυναμικό του και τα δύο επόμενα χρόνια.

Έτσι η… μπάλα είναι στο γήπεδο του Νίκου Μουτσινά που πρέπει να σκεφτεί και να αντιπροτείνει στο σταθμό… ή να απαντήσει θετικά στην πρόταση και να συζητήσουν πιο συγκεκριμένα για το ύφος και θεματολογία των δυο εκπομπών, της απογευματινής και της βραδινής.

 

Η νέα συνάντηση Μουτσινά με ΣΚΑΪ ορίστηκε για τις αρχές του επόμενου μήνα, αλλά ίσως έως τότε να υπάρξει κι άλλη πρόταση στον παρουσιαστή… από άλλο τηλεοπτικό σταθμό…! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις