Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ντόμινο αλλαγών στον ANT1 για Ράδιο Αρβύλα και Εκατομμυριούχο λόγω Μουντιάλ

Ντόμινο αλλαγών στον ANT1 για Ράδιο Αρβύλα και Εκατομμυριούχο λόγω Μουντιάλ
Φωτογραφία Reuters

Συζητήσεις, επαφές, σκέψεις και συσκέψεις στον ΑΝΤ1 για τον προγραμματισμό των δυο επόμενων μηνών που θα μεταδίδουν τους αγώνες του Μουντιάλ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου προκαλεί ντόμινο εξελίξεων σε πολλά από τα προγράμματα του σταθμού με κάποιους να αποχωρούν οικειοθελώς και να κάθονται στον πάγκο, περιμένοντας να σηκωθούν ξανά και να πατήσουν στο τηλεοπτικό τοπίο με τις… αρβύλες τους. Όσο καιρό αυτοί συγκεντρώνουν δυνάμεις και υλικό για την εκπομπή τους κάποιος θα βρεθεί στον αγώνα της τηλεθέασης, μοιράζοντας εκατομμύρια, αλλά τα βράδια… θα ξεκουράζεται κι αυτός στον πάγκο.

Καταλάβατε; Όχι; Ε, πάμε λοιπόν να σας εξηγήσω το δύσκολο γρίφο που είχαν στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά όπως αποδεικνύεται κατάφεραν να λύσουν ώστε να είναι ευχαριστημένες και οι εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά και οι τηλεθεατές.

Κατ’ αρχάς όπως πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17 Οκτωβρίου, κάνει πρεμιέρα η «Ράδιο Αρβύλα» με τη θεσσαλονικιώτικη παρέα να επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό και να πιάνει θέση στη ζώνη που έχει «χτίσει», δηλαδή 8 με 9 το βράδυ. Έτσι το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα σταματήσει την προβολή του με σκοπό να επιστρέψει αμέσως μετά το Πάσχα, αφού η «Ράδιο Αρβύλα» θα έχει ολοκληρώσει την παρουσία της τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, είχα αναφέρει πως είναι δύσκολο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ μία ανάλογη εκπομπή όπως η «Ράδιο Αρβύλα» να βγαίνει στον αέρα με μικρότερη διάρκεια, κινδυνεύοντας να αλλοιωθεί το ύφος της.

Τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σε αυτή την απόφαση κατέληξαν μετά από πολλές συσκέψεις ο ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη, αποφασίζοντας πως μόλις ξεκινήσει το Μουντιάλ θα διακοπεί προσωρινά η μετάδοση της επιτυχημένης σατιρικής εκπομπής. Έτσι, σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα επιστρέψει στον αέρα του ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δηλαδή σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ο Αρναούτογλου θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αφού από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα είναι στον αέρα η Ράδιο Αρβύλα, αλλά ο Άρνι θα δώσει πλέον ραντεβού με τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, αφού την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου οι Αρβύλες θα ευχηθούν… καλό μουντιάλ, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τις αρχές της νέας χρονιάς.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι τα επεισόδια του Εκατομμυριούχου που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ θα είναι μικρότερης διάρκειας, από τις 20:00 έως περίπου τις 20:40, καθώς θα πρέπει να γίνεται νωρίτερα σύνδεση με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας στις 21:00, αλλά και να προβάλλονται τα διαφημιστικά πακέτα που έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΤ1.

Ωστόσο, το Μουντιάλ προκαλεί μία ακόμα αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού, αφού κατά την αγωνιστική περίοδο ο Αρναούτογλου θα λέει «καλησπέρα» στον Εκατομμυριούχο, αλλά δεν θα προβάλλεται το «The 2Night Show», αφού τη θέση του στο πρόγραμμα θα πάρουν εκπομπές για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με όλο αυτό το ντόμινο αλλαγών κατάφεραν όμως στο κανάλι του Αμαρουσίου να βγει… λευκός καπνός ώστε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να είναι ευχαριστημένες… για να παίξουν μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις