Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Dan Brown ανοίγει τα… βιβλία του στο «Happy Day»

Ο Dan Brown ανοίγει τα… βιβλία του στο «Happy Day»

Μία αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Όχι μόνο γιατί μιλά στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την επίσκεψή του στη χώρα μας και το καινούργιο βιβλίο του που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει, αλλά γιατί… θυμίζει ότι σε ένα από τα βιβλία του έχει αναφερθεί για την πανδημία που μαστίζει αυτήν την περίοδο την παγκόσμια κοινότητα.

Ο Dan Brown είναι από τους κορυφαίους συγγραφείς best seller μυστηρίου και θεωριών συνομωσίας με ορισμένες ιστορίες του να έχουν μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία και στον κινηματογράφο, όπως «Κώδικας Ντα Βίντσι», «Άγγελοι και Δαίμονες» και «Inferno» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου όπου μεταξύ άλλων μιλά και για την επίσκεψή του στη χώρα μας, το 1987, αναφέροντας πόσο τον μάγεψε ο Παρθενώνας αλλά και η Ύδρα. Παράλληλα όμως αναφέρεται και στον κορονοϊό αναφέροντας ότι είχε προβλέψει σε βιβλίο του την πανδημία, τονίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται για «θεωρία συνομωσίας». Στη συνέντευξή του ο διάσημος συγγραφέας αποκαλύπτει στη δημοσιογράφο και διάφορα… μυστικά για το καινούργιο του βιβλίο, το εικονογραφημένο παιδικό μυθιστόρημα «Wild Symphony», ή σύμφωνα με την ελληνική μετάφραση, «Μουσική Συμφωνία των Ζώων» που είναι σαφέστατα πολύ διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα βιβλία του. Ο Dan Brown μάλιστα αποκαλύπτει στην Τίνα Μεσσαροπούλου πως η ιστορία του «δημιουργήθηκε» ενώ έκανε πρωινή βόλτα σε ένα δάσος αλλά του πήρε είκοσι χρόνια για να την γράψει.

Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο το πρωί της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA και σίγουρα αξίζει να την παρακολουθήσουμε για να δούμε τον διάσημο συγγραφέα να ανοίγει… τα βιβλία του στη δημοσιογράφο αναφέροντας πολλές άγνωστες κι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις