Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Pepper 96,6 υποδέχεται στο Rockwave Festival τον Robbie Williams

Ο Pepper 96,6 υποδέχεται στο Rockwave Festival τον Robbie Williams

Την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στη χώρα μας, το 2015, ο Robbie Williams είχε υποσχεθεί στο ελληνικό κοινό πως θα επιστρέψει ξανά για να τον απολαύσουμε επί σκηνής.

Μπορεί να πέρασαν κάποια χρόνια αλλά κράτησε την υπόσχεσή του αφού οριστικοποιήθηκε ότι ο Pepper 96,6 θα υποδεχτεί στο Rockwave Festival, τον αγαπημένο καλλιτέχνη για μια και μοναδική συναυλία, στη σκηνή του Terra Vibe.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου λοιπόν ο μοναδικός Robbie Williams επιστρέφει για να μας υπενθυμίσει πως τα 25 χρόνια του στη μουσική είναι ακριβώς όπως και ο ίδιος: λαμπερά, θριαμβευτικά, ανεπανάληπτα αλλά και μόνο η αρχή. Κάθε show του, ένα μουσικό υπερθέαμα.

Άλλωστε η εκθαμβωτική του εμφάνιση στο Rockwave του 2015 σημάδεψε τις «συναυλιακές» αναμνήσεις όσων τον απόλαυσαν επί σκηνής. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και για όσους βρεθούν το βράδυ της 1ης Ιουλίου στο μουσικό φεστιβάλ και απολαύσουν έναν από τους κορυφαίους σταρ της σύγχρονης μουσικής, ενώ το line up συμπληρώνουν οι: James Bay, Mika, Jonathan Jeremiah, Leon of Athens.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις