Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το «Kitchen Lab»

Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το «Kitchen Lab»

Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει έτοιμος για να συνεχίσει αυτό που κάνει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια: να μοιράζεται με τους τηλεθεατές του ALPHA λαχταριστές συνταγές για νόστιμα κι απολαυστικά φαγητά.

Από αύριο, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει ξανά στον ALPHA το «Kitchen Lab», το… εργαστήρι μαγειρικής του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Το μενού του πρώτου επεισοδίου, του Σαββάτου, είναι ιδιαίτερο, πικάντικο και funky, αφού μιλάμε για τραγανά ρολάκια με μανιτάρια, ένα ορεκτικό νόστιμο και λαχταριστό. Μια συνταγή με εύστοχους συνδυασμούς υλικών και με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης προτείνει κάτι λίγο πιο spicy και φτιάχνει μια γαριδομακαρονάδα που ναι μεν είναι πικάντικη, αλλά ταιριάζει πολύ με τη σάλτσα και τα ζυμαρικά. Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει σαρλότ, ένα πολύ αριστοκρατικό και ντελικάτο γλυκό με σαβαγιάρ, λευκή γέμιση και σιρόπι που  θα κοσμήσει το τραπέζι σας με τον πιο κλασάτο και νόστιμο τρόπο.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πρώτο Κυριακάτικο επεισόδιο της νέας σεζόν, με ευφάνταστες και λαχταριστές συνταγές. Για αυτό, ετοιμάζει ένα mainstream gourmet μενού, ξεκινώντας με μελιτζάνα γεμιστή με καπνιστό τόνο. Για κυρίως γεύμα προτείνει κυριακάτικο ψητό κοτόπουλο με πουτίγκες, μια κλασική αξία που μπορεί να σταθεί είτε σε οποιοδήποτε τραπέζι. Για επίλογο, ο Άκης ετοιμάζει κρεπ σουζέτ, ένα γλυκό που αποτελεί εθνικό θησαυρό στην Γαλλία, αφού πρόκειται για τις γαλλικές κρέπες, που είναι σαν τηγανίτες και γίνονται η βάση για οποιαδήποτε γλυκιά ανάμιξη».

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης προσκαλεί τους τηλεθεατές να μπουν στο «Kitchen Lab» του, στον ALPHA κι υπόσχεται να συνεχίσει να αποκαλύπτει όλα τα… γευστικά μυστικά του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις