Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Δάσκαλος: ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Δάσκαλος: ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στις αρχές της καινούργιας χρονιάς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει να προβάλλεται στο MEGA η σειρά «Ο Δάσκαλος» με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα, όπου εξελίσσεται η ιστορία που γράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός από τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, έχουν αναλάβει και οι: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Η ιστορία ξεκινά όταν ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.
Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…!

«Ο Δάσκαλος» θα βγει στον αέρα του MEGA στις αρχές της καινούργιας χρονιάς και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις