Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο δρόμος για το Κατάρ περνά μέσα από τον ΑΝΤ1

Ο δρόμος για το Κατάρ περνά μέσα από τον ΑΝΤ1

Τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου έχει αποκτήσει ο ANT1 και για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, οι φίλαθλοι θα έχουν πρώτη κερκίδα στο Μουντιάλ.

Οι 64 αγώνες του Μουντιάλ που αναμένεται να καθηλώσουν δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. 

Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 ξεκινά να μετρά αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ του Κατάρ 2022, του πρώτου χειμερινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή.

Έτσι κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου, θα μας βάζουν στο κλίμα με την εκπομπή «Ο δρόμος για το Κατάρ».

«Ο δρόμος για το Κατάρ» θα προβάλλεται για 8 Σαββατοκύριακα, πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα του 22ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με ρεπορτάζ για τις ομάδες και σταρ της στρογγυλής θεάς που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση των 8 γηπέδων ποδοσφαίρου του Κατάρ που θα εντυπωσιάσουν, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν προκριθεί με την Εθνική Ομάδα της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Στην εκπομπή θα αναφερθούν και ιστορίες από τα… παλιά, των πιο σημαντικών στιγμών  της διοργάνωσης, αλλά και αφιερώματα στους θρύλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:00, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και ην Έλενα Παπαδοπούλου ανοίγουν στον ΑΝΤ1 το «Δρόμο για το Κατάρ» με σημαντικούς προσκεκλημένους από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και επώνυμους φιλάθλους καλεσμένους ζωντανά στο στούντιο και σε συνδέσεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουν ποδαρικό ο προπονητής Τάκης Λεμονής και ο Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του Βραζιλιάνου σταρ του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ και του Γερμανού άσου του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις