Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία διαφορετική συνέντευξη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία διαφορετική συνέντευξη

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς στο επίκεντρό της δεν ήταν όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή, αλλά τα ζώα συντροφιάς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Τασούλας Επτακοίλη, την «Πλάνα με ουρά», που προβάλλεται κάθε Σάββατο από την ΕΡΤ2, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Η συνέντευξη που θα προβληθεί το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 18:00, έγινε στο καταφύγιο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη δική του σχέση με τον Ντάμπο και τη Ζώη, τα δύο σκυλάκια που μένουν με την οικογένειά του, ενώ τόνισε πως «με ξεπερνά, όπως νομίζω ξεπερνά και τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, είτε έχουν ζώο, είτε δεν έχουν, η κακοποίηση των ζώων.

Στην ίδια εκπομπή η Τασούλα Επτακοίλη συναντά και την ηθοποιό Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία συστήνει στην κάμερα τον Φανούρη, τον παιχνιδιάρη γάτο της οικογένειας, που αποδεικνύει ότι είναι γεννημένος για το φακό.

Επίσης, η Τασούλα Επτακοίλη ταξιδεύει στην Κρήτη, όπου στο οροπέδιο του Στρούμπουλα, στον Ψηλορείτη, συναντά τους Never Alone, μια οικογένεια ανθρώπων και σκύλων που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση και τα ταξίδια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις