Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται mamacita – Γνωρίστε την οικογένεια της Χαρίκλειας

Ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται mamacita – Γνωρίστε την οικογένεια της Χαρίκλειας

Η Χαρίκλεια είναι το απόλυτο mama-symbol, και έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μαμάς σε μια κλασική οικογένεια! Ο Μάρκος Σεφερλής θα μεταμορφωθεί σε mamacita με σκοπό… τι άλλο; Να γελάσουν οι τηλεθεατές και να περάσουν καλά με την Χαρίκλεια και την οικογένειά της… που θα θυμίζει πολλές οικογένειες… στο πιο κωμικό τους! Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την ηρωίδα-μάνα που ετοιμάζεται να μπει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αγαπημένες λέξεις για το ίδιο πρόσωπο, από τα σημαντικότερα στη ζωή ενός ανθρώπου: μάνα, μητέρα, μαμά! Στη συγκεκριμένη όμως, περίπτωση η mamacita είναι μάνα, μητέρα, μπελάς για τα παιδιά της, αφού δεν χάνει ευκαιρία να ανακατεύεται στη ζωή τους, προκαλώντας αστείες καταστάσεις. Βέβαια πρόκειται για «γλυκό μπελά» καθώς ό,τι κάνει το κάνει γιατί απλά… είναι mamacita!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι!

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!».

Η Χαρίκλεια με την οικογένειά της, έχουν μπει, ήδη, σε γυρίσματα για να αφηγηθούν τις ιστορίες τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί τους στο πλατό, θα υπάρχει ζωντανό κοινό που θα παρακολουθεί όλα τα ευτράπελα και κωμικά που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

H «mamacita» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN’S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, ενώ τη διασκευή στην ελληνίδα μάνα, τη Χαρίκλεια, έχουν αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής με τον Στέλιο Παπαδόπουλο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σεφερλής, ενώ την τηλεσκηνοθεσία ο Γιώργος Καληώρας.

Τα μέλη της οικογένειας της Χαρίκλειας θα ενσαρκώσουν οι: Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Κώστας Σόμμερ, Τάνια Τρύπη, Σταύρος Νικολαΐδης, Αρετή Ζαχαριάδου, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργος Κοντοπόδης, ενώ πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί θα περάσουν από τη mamacita σε ρόλους guest.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 η Χαρίκλεια του Μάρκου Σεφερλή θα ανοίξει το σπίτι της για το τηλεοπτικό κοινό μέσα στον Μάρτιο με σκοπό να μπουν οι τηλεθεατές για να γελάσουν και να περάσουν καλά, όπως άλλωστε επιθυμεί κάθε… mamacita!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις