Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Οι συντελεστές στη νέα δραματική σειρά του ALPHA

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Οι συντελεστές στη νέα δραματική σειρά του ALPHA

Μία σειρά εποχής έρχεται στον ALPHA με πολλή λάμψη, αλλά και πολύ μυστήριο, μυστικά, πάθη και ίντριγκα, με σημαντικούς συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες που προϊδεάζουν πως θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Αν και τα τελευταία χρόνια ο ALPHA στη συγκεκριμένη ζώνη πρόβαλε κωμικές οικογενειακές σειρές, τη νέα σεζόν θα προβάλει μία δραματική σειρά, αλλά που θα απευθύνεται και πάλι σε όλη την οικογένεια.

Τίτλος της «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ιστορία εξελίσσεται στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, έχοντας στο επίκεντρο το πιο γνωστό και δημοφιλές κατάστημα γυναικείας μόδας της εποχής. Από εκεί περνούν όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας καθώς είναι ο «παράδεισός» τους για ό,τι συμβαίνει στη μόδα… αλλά και στην κοινωνία. Στον «Παράδεισο των κυριών» το… κους κους είναι στην καθημερινότητα των πελατισσών του που μαθαίνουν τα νέα της μόδας… αλλά και των άλλων πελατισσών. Τα μυστικά, τα πάθη, οι ίντριγκες και τα λάθη πολλών εκ των πρωταγωνιστών βρίσκονται… κρεμασμένα ανάμεσα στα πολυτελή γυναικεία είδη, αλλά ίσως να μην είναι… όλα όπως φαίνονται. Όπως ανέφερα «Ο Παράδεισος των κυριών» θα έχει πολύ μυστήριο, εκπλήξεις και ανατροπές σκοπεύοντας να γίνει αγαπημένος προορισμός και των τηλεθεατών. Δεν θα προδώσω περισσότερα, αλλά μία από τις ανατροπές έχει σχέση με τη… λειτουργία του καθώς μετά από κάτι που θα συμβεί ο «Παράδεισος» θα κινδυνεύσει, δημιουργώντας προβλήματα και ανησυχία στους ιδιοκτήτες, αλλά και τους θαμώνες του.

Το σενάριο που βασίζεται σε επιτυχημένη ιταλική σειρά διασκευάζει η Δήμητρα Τσόλκα με τους συνεργάτες της, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το σενάριο δίνει τη δυνατότητα για πολλούς guest ρόλους και αναμένεται κάνουν την εμφάνισή τους σε ορισμένα επεισόδια της σειράς πρόσωπα που θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη. Άλλωστε ευχάριστη έκπληξη είναι κι η επιλογή των πρωταγωνιστών, αφού στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τους: Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Αργύρη Πανταζάρα, Θεοδώρα Τζήμου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστο Πλαΐνη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Νατάσσα Εξηνταβελώνη κι άλλους γνωστούς και καλούς ηθοποιούς.

Ο «Παράδεισος των κυριών» είναι προγραμματισμένο να κάνει.. εγκαίνια στον ALPHA μέσα στον Σεπτέμβριο και καθημερινά, στις 8 το βράδυ, να γίνει το… στέκι των τηλεθεατών… που στη συνέχεια θα παρακολουθούν το νέο κύκλο του «Σασμού»…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις