Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο «Τροχός της Τύχης» δεν σταματά να γυρίζει

Ο «Τροχός της Τύχης» δεν σταματά να γυρίζει

Είναι από τα μακροβιότερα τηλεπαιχνίδια παγκοσμίως αφού το πρωτότυπο «Wheel of Fortune» ξεκίνησε να προβάλλεται το 1975 από το NBC και συνεχίζεται έως και σήμερα.

Στη χώρα μας έκανε πρεμιέρα μέσα από τον ΑΝΤ1, στο ξεκίνημα του τηλεοπτικού σταθμού το 1990, ενώ στη συνέχεια το απέκτησε το MEGA και από το 2015 βρέθηκε στο STAR με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Έτσι ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει με το κανάλι της Κηφισιάς να κερδίζει καθημερινά υψηλές τηλεθεάσεις. Όπως φαίνεται λοιπόν, σε αντίθεση με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς-ονόματα μην λέμε!- το κανάλι της Κηφισιάς… ή για να μην παρανοήσει κανείς…. ΑΥΤΟ το κανάλι της Κηφισιάς δεν σκοπεύει όπως φαίνεται να ποντάρει σε άλλα καινούργια format αντικαθιστώντας -προς το παρόν- το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι. Μπορεί να είναι νωρίς καθώς οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τον Μάιο αλλά όπως όλα δείχνουν ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη θα συνεχίσει να γυρίζει και την επόμενη σεζόν στο STAR.

Χθες μάλιστα ο «Τροχός» έδωσε για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν το μεγάλο έπαθλο, το αυτοκίνητο!

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι αν και τα γυρίσματα έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια και έτσι το STAR έχει να προβάλει καινούργια επεισόδια όλο τον Μάιο, εκτιμώντας βέβαια ότι τελειώνοντας τα περιοριστικά μέτρα θα ξεκινήσουν ξανά το γυρίσματα…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις