Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο βέλγος Bachelor στην Ελλάδα

Ο βέλγος Bachelor στην Ελλάδα

Στη χώρα μας και μάλιστα σε μία υπέροχη περιοχή θα βρεθεί η βέλγικη εκδοχή του Bachelor για να κάνει γυρίσματα με ιθύνοντες να δηλώνουν ικανοποίηση για την προβολή στο εξωτερικό.

Ενώ λοιπόν κάποιοι έχουν ξεκινήσει διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών για να σταματήσει η προβολή του Bachelor στη χώρα μας, η Ερμιονίδα γίνεται για μία ακόμα φορά πόλος έλξης για τηλεοπτική παραγωγή και δη του ριάλιτι.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στα social media η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου «έχουμε δώσει άδεια κινηματογράφησης για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη 13/10 έως 30/10, για λογαριασμό της Βέλγικης τηλεοπτικής εκπομπής The Bachelor. Η εταιρεία παραγωγής είναι η Warner Bros Βελγίου και τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε Πορτοχέλι, Ερμιόνη και Κοιλάδα, σε ιδιωτικούς χώρους, σε εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, στο βουνό, στις πλατείες των παραπάνω Κοινοτήτων, σε σημεία με όμορφη θέα προβάλλοντας την ομορφιά αυτού του ευλογημένου τόπου.

Ζητήσαμε από την παραγωγή να εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά του covid-19, η οποία μας διαβεβαίωσε πως όλα τα μέλη του συνεργείου και των συμμετεχόντων είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η εκπομπή είναι υψηλής τηλεθέασης και η προβολή που θα έχει η Ερμιονίδα, ως τουριστικός προορισμός, στο Βέλγιο και την Ολλανδία όπου θα προβληθεί η εκπομπή, θα είναι μέγιστης σημασίας». 

 

Έτσι αυτές τις ημέρες ο βέλγος Bachelor με τις διαγωνιζόμενες που τον διεκδικούν βρίσκονται στον Δήμο Ερμιονίδας για τα γυρίσματα του ριάλιτι, χρησιμοποιώντας τις υπέροχες φυσικές ομορφιές για σκηνικό.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις