Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι διαγωνιζόμενοι στο «Dancing with the stars» – Τα ονόματα έκπληξη στο talent show

Οι διαγωνιζόμενοι στο «Dancing with the stars» – Τα ονόματα έκπληξη στο talent show

Στην τελική ευθεία για τον καινούργιο κύκλο του «Dancing with the stars» από τον ΑΝΤ1 και οι επαφές των στελεχών του σταθμού με τους διαγωνιζόμενους βρίσκονται… ένα βήμα πριν την πίστα.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η λίστα των 16 που θα συμμετέχουν σε αυτό και θα κρίνονται από τη Γκαλένα Βελίκοβα και την Ελεονώρα Μελέτη για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit αλλά και τα δύο ακόμα πρόσωπα που μπορεί να προκαλέσουν… έκπληξη!

Αρκετές εκπλήξεις πάντως συναντούμε και στη λίστα των διαγωνιζομένων καθώς υπάρχουν πρόσωπα από όλους τους χώρους αλλά και που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς τα πάνε στο… χορευτικό παρκέ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τις χορευτικές ικανότητές τους θα κληθούν να αποδείξουν με αλφαβητική σειρά, οι:

-Διονύσης Αλέρτας, pastry shef

-Άνθιμος Ανανιάδης, ηθοποιός

-Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ηθοποιός

-Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δημοσιογράφος

-Αντώνης Βλοντάκης, ολυμπιονίκης πόλο

-Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ηθοποιός

-Μαρία Καλάβρια, πρώην μοντέλο

-Βαγγέλης Κακουριώτης, τραγουδιστής

-Μαρία Κορινθίου, ηθοποιός

-Μυριέλλα Κουρεντή, ηθοποιός

-Χριστίνα Λαμπίρη, δημοσιογράφος

-Δωροθέα Μερκούρη, ηθοποιός

-Άννη Πανταζή, ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής

-Μιχάλης Σεΐτης, αθλητής του στίβου

Οι παραπάνω λοιπόν έχουν συμφωνήσει με στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και έχουν περάσει τα απαραίτητα… crash test από την Γκαλένα Βελίκοβα πως διαθέτουν όντως χορευτικές ικανότητες. Έτσι λοιπόν θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι διαγωνιζόμενοι στο talent show εκτός αν για ορισμένους υπάρξουν… εξωγενείς παρεμβάσεις!

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι ιδιαίτερα ευχάριστη εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή του αθλητή του στίβου Μιχάλη Σεΐτη, του «σαΐτα» όπως τον αποκαλούν, που λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος «έχασε» το ένα πόδι του αλλά όχι το πάθος του για τον αθλητισμό και τη Ζωή, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ψυχής του!

Βέβαια αξίζει να θυμίσουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι στο «Dancing with the stars» βοηθούν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις